Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Σαρακιώτης: Καλή επιτυχία στη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Η νέα Πρόεδρος αποτέλεσε μια κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνυόμενη ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ και από σήμερα ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

Ιστορική ημέρα χαρακτήρισε τη σημερινή με την ανάδειξη της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ανώτατο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης.

Όπως σημείωσε, «η κυρία Σακελλαροπούλου έχει όλα τα εχέγγυα για να αποτελέσει άξιο εκπρόσωπο του Έθνους και της χώρας εν όψει των μελλοντικών, κρίσιμων και πολυδιάστατων προκλήσεων, στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί. Η νέα Πρόεδρος αποτέλεσε μια κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνυόμενη ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και από σήμερα ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Ο Γ. Σαρακιώτης επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έμεινε συνειδητά πιστός στην ιστορική αποστολή του ως δύναμη ευθύνης και εθνικής συνεννόησης. Η συγκεκριμένη στάση, αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, προσφέρει στο πολιτικό σύστημα τη συναίνεση, την οποία επιζητούν όλες οι υπεύθυνες φωνές της κοινωνίας. Καλή επιτυχία στην τέλεση των καθηκόντων της νέας Προέδρου».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις