Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Mέσω Τwitter το Μαξίμου "τελειώνει" τον Παυλόπουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Mέσω Τwitter το Μαξίμου "τελειώνει" τον Παυλόπουλο

Σήμα απόρριψης, μέσω Τwitter, της ανανέωσης της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου εκπέμπει η κυβέρνηση υπερβαίνοντας κάθε όριο θεσμικής απρέπειας! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο ανιψιός και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης αλλά και η Γραμματεία Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας με συντονισμένο τρόπο αναπαρήγαγαν (retweet) στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης την τελευταία παράγραφο προχθεσινού άρθρου της “Καθημερινής” που επιδιώκει να λοιδορήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αυτό το φόντο, ο Νικήτας Κακλαμάνης εμμένει να δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” στον νυν ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου εκτιμώντας δε ότι “αυτή τη στιγμή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά η υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ισχυρή»!

To άρθρο της εφημερίδας που “αγκάλιασε” το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον -υπό τον τίτλο “Έτσι κάνουν οι ηγέτες”-, αφού... αποθεώνει την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται ως εξής... «Δεν αποκλείω και ηχηρό μήνυμα του Παυλόπουλου με πολλαπλούς αποδέκτες. Έντρομος απέναντι σε τέτοια σκληρότητα ο Τραμπ θα έλεγε 'ό,τι πεις' και θα φώναζε τη Μελάνια για να νιώσει κάποια ασφάλεια στην αγκαλιά της”!

Επίθεση Πέτσα στον... ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Στέλιος Πέτσας, σε ερώτηση για το “retweet” του, επιχείρησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα σημειώνοντας (Open) ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τον κ. Παυλόπουλο. Τον έχει πάρει τόσο πολύ αγκαλιά σαν να επιδιώκει να μην υπάρξει ευρύτερη στήριξη στο πρόσωπο του Πρoκόπη Παυλόπουλου. Εμείς δεν μπαίνουμε στη λογική της ονοματολογίας και θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού»!

Νέα παρέμβαση Κακλαμάνη

Χθες το πρωί, κι ενώ είχε ήδη προηγηθεί η υιοθέτηση του άρθρου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε νέο μήνυμα στο Μαξίμου πλέκοντας το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου. “Η θέση η δική μου είναι απόλυτα ξεκάθαρη εδώ και ένα χρόνο και όσο περνάει ο καιρός τόσο η θέση αυτή τεκμηριώνεται όχι μόνο από μια πετυχημένη θητεία της τελευταίας πενταετίας αλλά πιστεύω ότι κανένα άλλο πρόσωπο αυτή τη στιγμή, με τα κρίσιμα θέματα σε εξέλιξη εθνικά και όχι μόνο, δεν υπάρχει με τη διεθνή προβολή και παρέμβαση που έχει ο Προκόπης Παυλόπουλος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Ν.Δ. Υπενθύμισε δε με νόημα ότι «αν έχουν γίνει 100 δημόσιες τοποθετήσεις από βουλευτές ή στελέχη του κόμματός μας, το 90% είναι από καλά έως άριστα λόγια για τον Προκόπη Παυλόπουλο”...

"Θεσμική απρέπεια"

“Ότι στενοί -στενότατοι- συνεργάτες του πρωθυπουργού (ο ένας συγγενής και γεν. γραμματέας στο Μαξίμου, ο άλλος υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος) σχεδόν ταυτόχρονα κάνουν retweet σε άρθρο δημοσιογράφου που λοιδορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι μόνο μια απαράδεκτη θεσμική απρέπεια. Είναι η σαφέστερη ένδειξη ότι ο Μητσοτάκης, διά της ανοχής του, παραδίδει τον Προκόπη Παυλόπουλο στην κατευθυνόμενη χλεύη των συνεργατών του - τους οποίους προφανώς στηρίζει” σχολίασε σε καυστικό τόνο, στο Facebook, ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος. “Διότι διαφορετικά θα τους είχε τραβήξει από το αυτί και θα τους είχε στείλει πάραυτα στο σπίτι τους. Αλλά κάτι τέτοιο εγώ δεν προβλέπω να γίνει. Γιατί, κατά την πεποίθησή μου, το 'πολιτικό έγκλημα" είναι οργανωμένο από την κορυφή. Και τώρα απλά βλέπουμε τις τελευταίες δραματικές πράξεις” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL