Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Για πρώτη φορά η Ελλάδα καταψήφισε στον ΟΗΕ ψήφισμα για τα δικαιώματα των Παλαιστίνιων

ΑΜΠΕ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό, υποστηρίζει κάθε κίνηση που συμβάλλει στην ειρήνη και στην επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων"

"Για πρώτη φορά,  η Ελλάδα καταψήφισε το Ψήφισμα για το Τμήμα Δικαιωμάτων των Παλαιστινίων στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Πρόκειται για μια ακατανόητη και αρνητική αλλαγή  της στάσης της χώρας μας" τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την καταψήφιση από την Ελλάδα του  Ψηφίσματος για το Τμήμα Δικαιωμάτων των Παλαιστινίων στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

"Η Ελλάδα οφείλει να αποτελεί γέφυρα φιλίας και συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή και με τη στάση της να προσπαθεί να συμβάλλει στην ειρήνη και τη σταθερότητα, με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τα Ψηφίσματα του ΟΗΕ.   

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό, υποστηρίζει  κάθε κίνηση που συμβάλλει στην ειρήνη και στην επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, και τάσσεται υπέρ της λύσης των δύο ασφαλών και βιώσιμων κρατών, στα σύνορα του 1967 και με Πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ" καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Λεηλατούν τους αδύναμους για να στηρίξουν τους πλούσιους

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε στην κυβέρνηση υποσχόμενη να μας απαλλάξει από τον νόμο Κατρούγκαλου και να φτιάξει ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα έχει χαμηλότερες εισφορές και υψηλότερες συντάξεις. Τα ΜΜΕ που την υποστηρίζουν, μάλιστα, επιμένουν ακόμα και σήμερα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις