Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος για Joker: Αν δεν ήταν επικίνδυνοι για την δημοκρατία, θα ήταν πραγματικά αστείοι

«Η αυταρχική δεξιά ατζέντα, στην οποία επένδυσε η Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ, αρχίζει να αποκτά δική της δυναμική»

«Η κυβέρνηση που διαλύει ελεγκτικούς μηχανισμούς, όπως η Eπιθεώρηση Εργασίας, έχει το θράσος να στέλνει την αστυνομία για να ελέγχει τι παρακολουθούν οι έφηβοι σε ένα σινεμά. Αν δεν ήταν επικίνδυνοι για την δημοκρατία, θα ήταν πραγματικά αστείοι» αναφέρει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Νάσος Ηλιόπουλος για την παρουσία της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την προβολή του Τζόκερ.

«Είναι καθαρό ότι η αυταρχική δεξιά ατζέντα, στην οποία επένδυσε η Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ, αρχίζει να αποκτά δική της δυναμική. Ακριβώς για αυτό το λόγο είναι ευθύνη όλων μας να καταδικάσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο τέτοιες πρακτικές. Αυτή η ευθύνη υπάρχει και στην σημερινή δημοτική αρχή της Αθήνας. Όχι μόνο γιατί το περιστατικό αφορά και κινηματογραφική αίθουσα της πόλης μας. Αλλά κυρίως γιατί, όταν προεκλογικά η αφήγηση σου εμφανίζει την Αθήνα σαν την Gotham city και η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, καλό είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προσπαθήσεις να σώσεις ότι μπορείς» επισημαίνει ο Ν. Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις