Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.6°C
2 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C14.1°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.9°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.8°C14.1°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.5°C
2 BF 100%
Γ. Βαρεμένος: Ο Μητσοτάκης είναι δέσμιος της διχαστικής ρητορείας του (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Ο Μητσοτάκης είναι δέσμιος της διχαστικής ρητορείας του (Video)

«Στη ΝΔ ήξεραν και έλεγαν ψέματα για το προσφυγικό. Έλεγαν τα αντίθετα από αυτά που γνώριζαν και καλλιεργούσαν ένα τοξικό κλίμα σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.https://www.youtube.com/embed/13jBIniRymk

Όπως σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond, η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία άλλαξε ρητορεία στο προσφυγικό, διαλύει τους μηχανισμούς. «Έρχονται ως μαθητευόμενοι μάγοι και καταργούν το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Υπήρχε σχέδιο μετεγκατάστασης 13.00 στην ενδοχώρα μέχρι το Νοέμβριο το οποίο ακύρωσαν» επισήμανε ο Γ. Βαρεμένος.

«Δεν επενέβησαν στο πρόβλημα και οι ροές συνεχίστηκαν και αυξήθηκαν. Έλεγαν στον κόσμο ότι θα φρουρήσουν τα θαλάσσια σύνορα. Πώς το κάνουν; Θα βουλιάξουν τις βάρκες;» αναρωτήθηκε με νόημα» και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι παρατηρητής των εξελίξεων.

https://www.youtube.com/embed/8vg-9z0fQCU

Τέλος, ο Γ. Βαρεμένος άσκησε σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό για τη στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Προχθές ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι πρέπει να προχωρήσουν οι κινήσεις για να εισέλθει η Βόρεια Μακεδονία στην ΕΕ. Καλά έκανε και προχώρησε σε αυτή τη δήλωση αλλά μέχρι τώρα ήταν δέσμιος της διχαστικής, τοξικής ρητορείας. Στοχοποίησε όλους εμάς που κάναμε αυτήν την πατριωτική πράξη, τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί θέλαμε την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL