Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C15.2°C
1 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
8.5°C13.0°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C12.5°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Β.Αποστόλου: Ο απόδημος ελληνισμός πρέπει να συμμετέχει στα εκλογικά πράγματα της χώρας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Β.Αποστόλου: Ο απόδημος ελληνισμός πρέπει να συμμετέχει στα εκλογικά πράγματα της χώρας (Video)

Στην ανάγκη για «άμεση εκεχειρία» στη Συρία αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου ο οποίος πρόσθεσε ότι πρέπει «να αφεθούν οι λαοί να αποφασίσουν μόνοι τους» για το μέλλον τους.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel σημείωσε ότι «οι Κούρδοι αντιστέκονται και μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ερντογάν είναι ο χαμένος της υπόθεσης».

https://www.youtube.com/embed/0MJ3GMBO5LI

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να τονίσει με αφορμή τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί «πολιορκίας προσφύγων» στην Ελλάδα ότι «δεν υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση στο προσφυγικό» από πλευράς της ΝΔ.

Όσον αφορά στο δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ο Β.Αποστόλου υπενθύμισε ότι «συστήσαμε την επιτροπή στο ΥΠΕΣ για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες και μεταξύ άλλων προτείναμε να εκλέγουν από 3-12 βουλευτές Επικρατείας οι οποίοι θα συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες».

Ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό για το τρόπο με τον οποίο η συμμετοχή των αποδήμων στις εκλογές δε θα επηρεάσει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

«Πρέπει ο απόδημος ελληνισμός να συμμετέχει στα εκλογικά πράγματα της χώρας», σημείωσε ο Β.Αποστόλου τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να μην υπονομεύσουμε τη λειτουργία της χώρας. Συμμετέχουμε όμως στο διάλογο και στην επιτροπή».

Σε σχέση με το επενδυτικό νομοσχέδιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,δήλωσε ότι «πριν από 6 μήνες ψηφίσαμε νόμο την ίδρυση της αναπτυξιακής τράπεζας και για την απλούστευση των διαδικασιών για επενδύσεις, θέτοντας το νομικό υπόβαθρο για τη ΝΔ, η οποία αγνόησε εντελώς ό,τι κάναμε δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα. Έχουμε περιβαλλοντικές εκπτώσεις ενώ με μια υπογραφή από τον υπουργό, ξεπερνιόνται όλα»

Τέλος ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές της ΝΔ στις εργασιακές σχέσεις επικαλέστηκε τον καθηγητή εργατικού δικαίου κ. Καζάκου ότι πρόκειται για «μία de facto παρασυνταγματική παραχώρηση της νομοθετικής διαδικασίας στον ΣΕΒ».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL