Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Ο Μπ. Παπαδημητρίου δεν ανασκευάζει και τα ρίχνει στον... ΣΥΡΙΖΑ - Ο βουλευτής της Ν.Δ. τάσσεται υπέρ της πώλησης μετοχών της ΕΥΔΑΠ * Χ. Καφαντάρη: "Η κυβέρνηση αυτή έχει την εύκολη λύση για όλα: αυξήσεις!" / Αύξηση τιμής του νερού για πειθαρχικούς λόγους!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Μπ. Παπαδημητρίου δεν ανασκευάζει και τα ρίχνει στον... ΣΥΡΙΖΑ - Ο βουλευτής της Ν.Δ. τάσσεται υπέρ της πώλησης μετοχών της ΕΥΔΑΠ * Χ. Καφαντάρη: "Η κυβέρνηση αυτή έχει την εύκολη λύση για όλα: αυξήσεις!" / Αύξηση τιμής του νερού για πειθαρχικούς λόγους!

Το μήνυμα ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα αύξησης στην τιμή του νερού» επιχειρούν να μεταδώσουν άρον - άρον κυβερνητικοί κύκλοι μία ημέρα αφότου ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τα... έκανε μούσκεμα για το Μαξίμου θεωρώντας ότι “το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό και η σπατάλη του είναι εξωφρενική”.

Χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. πραγματοποίησε γύρο ραδιοφωνικών συνεντεύξεων προσπαθώντας να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για το νεοφιλελεύθερο ντελίριό του κατά τη συζήτηση στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής. “Η αξιωματική αντιπολίτευση ψάχνει άλλα αντ’ άλλων και κάνει θέμα” ισχυρίστηκε ενδεικτικά μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι δηλώσεις αυτές «προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις».

“Εγώ είπα ότι οι δήμοι συχνά τιμολογούν απαράδεκτα χαμηλά το νερό, αλλά η διαχείρισή του πρέπει να γίνεται με σοβαρό τρόπο” σημείωσε (Alpha, Real) δίχως στην ουσία να αναθεωρεί τη θέση του! Άλλωστε ο βουλευτής της Ν.Δ. προχθές στον ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του... αγώνα του κατά της σπατάλης, υποστήριξε ότι “η τιμή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα φόβητρο και πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιο, όλα τα άλλα είναι πολιτική σπέκουλα. Η τιμή πρέπει να διαδραματίσει ρόλο πειθαρχικό».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προχώρησε χθες στο... παρασύνθημα λέγοντας ότι “η ΕΥΔΑΠ να είναι μια καλή εταιρεία αλλά το αν πουλήσεις μετοχές της ΕΥΔΑΠ, το οποίο είναι μια υποχρέωση που είχε ληφθεί από τις τελευταίες κυβερνήσεις και τώρα θα προχωρήσει να πάει παρακάτω, δεν έχει να κάνει με την ιδιωτικοποίηση του νερού, κάθε άλλο” ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά!

"Οι δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα, που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα» επεσήμανε ο κ. Παπαδημητρίου στην Επιτροπή.

“Η κυβέρνηση αυτή έχει την εύκολη λύση για όλα: αυξήσεις!” τόνισε δηκτικά (Στο Κόκκινο) η Χαρά Καφαντάρη. “Θέλουν να κάνουν το ίδιο και με το νερό τώρα;» ήταν το ερώτημα που έθεσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς υπενθύμισε τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL