Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Π. Πολάκης κατά Ν.Δ. / Π. Πολάκης κατά Ν.Δ.: Εγώ να κρυφτώ; Αυτοί κρύφτηκαν σαν τους ποντικούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πολάκης κατά Ν.Δ. / Π. Πολάκης κατά Ν.Δ.: Εγώ να κρυφτώ; Αυτοί κρύφτηκαν σαν τους ποντικούς

«Εγώ να κρυφτώ; Αυτοί κρύφτηκαν σαν τους ποντικούς». Με τον γνωστό του τρόπο ο Παύλος Πολάκης, σε μια συνέντευξη - ποταμό (χθες στο δελτίο ειδήσεων του Kontra), απάντησε σε όλα για την απόπειρα της Ν.Δ. να τον στείλει στη Δικαιοσύνη. «Η Ν.Δ. έγινε κυβέρνηση για να κάνει τρεις δουλειές: να δώσει ασφαλιστικό και επικουρική σύνταξη στους ιδιώτες, να πάρει 10 δισ. από το 'μαξιλάρι' και να τα δώσει στις τράπεζες για να παίρνουν δάνεια οι γνωστοί τους και να κουκουλώσει υποθέσεις. Για να τα κάνει αυτά, πρέπει να ελέγξουν το κράτος. Ποιο επιτελικό κράτος; Στυγνό πρωθυπουργοελεγχόμενο κράτος στήνουν» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε έμφαση στα πολιτικά χαρακτηριστικά των υποθέσεων Πουλή και Στουρνάρα τα οποία επιδιώκει να υποβαθμίσει η Ν.Δ. «Εξανδραποδίζεται μια βαθύτατα πολιτική αντιπαράθεση που είχα ως υπουργός με δύο ανθρώπους των οποίων 'έβγαλα' τις βρομιές και τις πομπές τους» υπογράμμισε ο Π. Πολάκης και υπενθύμισε ότι "ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε το θάρρος να στείλει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν κρύφτηκε». «Είναι πολιτικά ρεβανσιστές και δειλή η Ν.Δ.» πρόσθεσε εμφατικά.

Αναφερόμενος στις δύο υποθέσεις, ο Π. Πολάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω προσωπικά» με τους Πουλή και Στουρνάρα. «Δεν είναι προσωπικοί οι λόγοι της αντιπαράθεσης. Είναι καθαρά πολιτικοί» είπε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Δεν κοιμήθηκα στραβά και μου 'ρθε να πάρω τον Στουρνάρα στο τηλέφωνο». Επανέλαβε δε τις καταγγελίες του για την εμπλοκή του Στ. Πουλή στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ (π.χ. έδινε στον μπατζανάκη του τη συντήρηση μιας πολυκατοικίας με υψηλό αντίτιμο και την τροφοδοσία των οροθετικών με ίδια τιμή για κάθε φαγητό), λέγοντας ότι βρέθηκαν 243.000 ευρώ στον λογαριασμό του που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και ότι η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα έπαιρνε απευθείας αναθέσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL