Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Συναντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζομένους στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συναντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ με εργαζομένους στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»

Περιοδεία στο Γ.Ν.Α “Έλενα Βενιζέλου” πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του τμήματος Υγείας και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α Αθήνας με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου και συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στις συζητήσεις με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και το Σωματείο Εργαζομένων, τέθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης με έμφαση την έλλειψη προσωπικού, μεταξύ άλλων, στις τεχνικές υπηρεσίες ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη να υπάρξει αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Παράλληλα τονίστηκε η σημασία επιστροφής του νοσοκομείου στην τακτική του λειτουργία καθώς τώρα παρατηρείται χαμηλή επισκεψιμότητα, παρά την άρση του lock-down.

Στη συνάντηση με την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου κα Κωντοσταθάκου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει μια γενναία επένδυση στη Δημόσια Υγεία και μια ουσιαστική ενίσχυση των Δημόσιων Δομών με ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς η πρωτοφανής υγειονομική κρίση λόγω πανδημίας ανέδειξε την αδιαμφισβήτητη αξία του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL