Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Καθημερινά τεστ στα αεροδρόμια της Κρήτης ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καθημερινά τεστ στα αεροδρόμια της Κρήτης ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επισκέπτεται το Σάββατο τα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου.

Στα Χανιά, το μεσημέρι του Σαββάτου  ο κ. Χαρδαλιάς προήδρευσε σύσκεψης με τους εκπροσώπους του αεροδρομίου αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ ανακοίνωσε πως στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο θα λαμβάνονται καθημερινά από την 1η Ιουλίου 275 δείγματα για να υποβληθούν σε τεστ κορονοιού, με την επιλογή να γίνεται με βάση συγκεκριμένο αλγόριθμο από στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με τη συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός τη Δευτέρα 29/6 θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο Χανίων άσκηση προσομοίωσης για την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να βρεθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου θα επιδιώξουν να τον συναντήσουν εκπρόσωποι του τουρισμού στην Κρήτη εκφράζοντας τις διαφωνίες τους για τον σχεδιασμό ως προς τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία καραντίνας.

Για το συγκεκριμένο θέμα πάντως, από τα Χανιά ο υφυπουργός τόνισε πως η τελική εικόνα θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, ενώ ήδη, μετά τις αντιδράσεις ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως δεν θα ισχύσει ο αρχικός σχεδιασμός που υποχρέωνε και τα μικρά καταλύματα να διαθέτουν δωμάτιο καραντίνας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL