Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα στα δημόσια νοσοκομεία: / Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα στα δημόσια νοσοκομεία: Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ μέγας χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα στα δημόσια νοσοκομεία: / Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα στα δημόσια νοσοκομεία: Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ μέγας χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, κρατώντας ψηλά το λάβαρο του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου, διακινεί καθημερινά εδώ και τέσσερα χρόνια fake news που αναπαράγονται από τους ‘πρόθυμους’ Μαρινάκη - Αλαφούζο για να εξυπηρετήσει το πολιτικό αφήγημα της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη που μιλά για τέσσερα χαμένα χρόνια και στην Υγεία» καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους, τα μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης στα δημόσια νοσοκομεία Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα.

«Αφού ευτυχώς τελειώσαμε με τις κατσαρίδες, τα περιστέρια και τα φίδια", αναφέρουν τα μέλη του Μετώπου, τώρα «η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ) εκδίδει καθημερινά δύο και τρία δελτία Τύπου  συνεχίζοντας διαχρονικά το σπορ της καταστροφολογίας, της απαξίωσης των δημόσιων δομών, του ευτελισμού και της χλεύης των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Το ΑΡΜΑ στηλιτεύει τη στάση της ομοσπονδίας για το δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή το τραγικό γεγονός του θανάτου αποκλειστικής στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου από τη μία δεν λέει λέξη στήριξης και αλληλεγγύης για τον θάνατο της άτυχης αποκλειστικής, ενώ δεν βρίσκει, όπως αναφέρει, σε δύο σελίδες να εκφράσει ούτε μια λέξη συλλυπητηρίων στους οικείους της «χρησιμοποιώντας» το ατυχές συμβάν για μια ακόμη επίθεση στην κυβέρνηση.

Από την άλλη, πιστή στο δόγμα «Τάξη και Ασφάλεια», ζητά τη μόνιμη παρουσία της αστυνομίας στα νοσοκομεία. Χαρακτηριστική η πρόταση της ΠΟΕΔΗΝ: «Να ενισχυθεί η φύλαξη των νοσοκομείων για να διενεργείται έλεγχος παρουσία της αστυνομίας».

«Είναι τέτοια η προσήλωσή τους και η 'άνευ όρων' στήριξη στην εξυπηρέτηση των σχεδίων του Κυριάκου και της Ν.Δ. για να γίνει κυβέρνηση, όπου αποτυπώνεται ανάγλυφα το περίσσευμα υποκρισίας και αθλιότητας» αναφέρει η ανακοίνωση εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της άτυχης αποκλειστικής και θυμίζοντας στην πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ ότι δεν υπάρχουν «παράνομοι» εργαζόμενοι ούτε λαθρομετανάστες. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι, καταλήγει το ΑΡΜΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL