Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Τίτλους θεμάτων αντί για σημεία διαβούλευσης από το Υπ. Παιδείας στην ΟΙΕΛΕ – Αύριο η συνάντηση με την Υπουργό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τίτλους θεμάτων αντί για σημεία διαβούλευσης από το Υπ. Παιδείας στην ΟΙΕΛΕ – Αύριο η συνάντηση με την Υπουργό

Η ΟΙΕΛΕ, κατηγορεί το υπουργείο Παιδείας "τόσο για τη μονομέρεια του νέου νομοσχεδίου όσο και το πώς η πολιτική ηγεσία αντιλαμβάνεται τη διεξαγωγή του διαλόγου». Η Ομοσπονδία εξηγεί μάλιστα σε ανακοίνωσή της ότι "χθες βράδυ στις 23:02 το Υπουργείο Παιδείας αντί για συγκεκριμένες θέσεις διαβούλευσης απέστειλε στην ΟΙΕΛΕ … τίτλους θεμάτων".

Ωστόσο, η Ομοσπονδία αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόσκληση της Υπουργού για την Τρίτη 7/7 στις 12, όπου οι εκπρόσωποί της θα διατυπώσουν τις θέσεις τους προειδοποιώντας την Υπουργό για τις επιπτώσεις όσων πρόκειται να νομοθετήσει.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ για να αποφασιστεί η στάση μας στον αυριανό διάλογο, ενώ, επειδή οι επιπτώσεις του σχεδίου νόμου θα είναι ευρύτερες για το χώρο της Παιδείας και για την κοινωνία, θα ενημερώσει τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΔΟΕ/ΟΛΜΕ και τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ).

Αμέσως μετά την αυριανή συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας η ΟΙΕΛΕ θα εκδώσει ανακοίνωση, ενώ εξετάζεται η σύγκληση έκτακτου ΔΣ της Ομοσπονδίας στο χώρο του Υπουργείου αμέσως μετά τη λήξη της.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL