Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» υποχωρεί, ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν. Σε ορισμένες περιοχές της χώρας υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, ενώ σε άλλες τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, λόγω ψύχους ή ισχυρών ανέμων.

Βίλια και Ερυθρές

Κλειστά μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2020 θα παραμείνουν τα σχολεία στις περιοχές Βιλίων και Ερυθρών, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττε εδώ και μέρες την περιοχή. Μέχρι στιγμής, είναι οι μοναδικές περιοχές της Αττικής που δεν θα γίνουν μαθήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο στον Δήμο Μυλοποτάμου λόγω ψύχους.

Στον Δήμο Μυτιλήνης κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας, το Νηπιαγωγείο Αγιάσου, το Δημοτικό Αγιάσου, το Γυμνάσιο Αγιάσου, το Λύκειο Αγιάσου, καθώς και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Μεγαλοχωρίου

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Σκύρου, Μαυρίκος Νικόλαος, γνωστοποίησε ότι για προληπτικούς λόγους, αναβάλλεται το άνοιγμα των σχολείων. Έτσι, αύριο, τα σχολεία θα είναι κλειστά: «Για λόγους καθαρά προληπτικούς, λογω των πιθανών συνεπειών απο τους σφοδρότατους ανέμους που συνεχίζουν να πνέουν στο νησί μας, αναβάλλουμε για αύριο Τετάρτη 8/1/2020 το άνοιγμα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης, στα πλαίσια πρόληψης ατυχημάτων σε μαθητές των σχολείων μας»

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στην Καστοριά. Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ kastorianiestia.gr, το γραφείο του δημάρχου εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, γνωστοποιείται η απόφασή του να λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, στις 10 το πρωί.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμος Νάξου, ενημερώνοντας για τα κλειστά σχολεία. «Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα όρια όλου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο 8 Ιανουαρίου 2020.»

Λόγω της κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο 8 Ιανουαρίου 2020 και μερικά σχολεία στη Χίο και συγκεκριμένα: Οι σχολικές μονάδες Βολισσού (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις) - Το Νηπιαγωγείο Καρυών

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, με απόφαση του δημάρχου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά - των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και  Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα αύριο Τετάρτη 8, και την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Γρεβενών τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ.

Λόγω της χιονόστρωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης :

Α) των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά

Β) των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, το ΚΤΕΛ Θήβας έχει τροποποιήσει τα μαθητικά δρομολόγια τόσο από τα χωριά προς τη Θήβα όσο και από τα συνοικίες της πόλης προς τα σχολεία προς διευκόλυνση των μαθητών. Όλα τα μαθητικά δρομολόγια θα ξεκινήσουν ώρα 08:30

Με απόφαση του Δημάρχου Μήλου, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εδρεύουν στην περιφέρεια του Δήμου Μήλου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω των έκτακτων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ο Δήμαρχος Θήρας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Με απόφαση του Δημάρχου Κύθνου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Κύθνου θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020.

Ο Δήμος Σίφνου αποφάσισε να μην γίνουν μαθήματα στα παρακάτω σχολεία:

  1. Παιδικός Σταθμός Σίφνου,
  2. Νηπιαγωγείο Απολλωνίας,
  3. Νηπιαγωγείο Αρτεμώνα,
  4. Δημοτικό Σχολείο Σίφνου,
  5. Γυμνάσιο Σίφνου με τάξεις Λυκείου,
  6. ΕΠΑ.Λ. Σίφνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL