Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Γαβρόγλου: Η Κεραμέως ουσιαστικά ανακοίνωσε μείωση κατά 20% της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων

«Προκαλεί εντύπωση η τόσο ενθουσιώδης ανακοίνωση της Συνόδου μετά το τέλος των εργασιών της, όταν το μόνο συγκεκριμένο που λέχθηκε από την υπουργό ήταν η μείωση της χρηματοδότησης»

«Δεν νομίζω να έγινε κατανοητό ότι η κ. Κεραμέως ουσιαστικά δήλωσε στη Σύνοδο Πρυτάνεων τη μείωση κατά 20% της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων» σχολίασε ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Facebook, «η απόφαση ότι το 20% της κρατικής χρηματοδότησης θα γίνει με βάση την αξιολόγηση των Ιδρυμάτων, σημαίνει ότι θα υπάρχει το 80% της χρηματοδότησης (τα δημοσιονομικά δεν επιτρέπουν σοβαρή αύξηση της χρηματοδότησης τα επόμενα 2-3 χρόνια) και ....μετά βλέπουμε!».

«Προκαλεί, λοιπόν, εντύπωση η τόσο ενθουσιώδης ανακοίνωση της Συνόδου μετά το τέλος των εργασιών της, όταν το μόνο συγκεκριμένο που λέχθηκε από την υπουργό ήταν η μείωση της χρηματοδότησης.

Μου αρέσουν αυτές οι γενναιόδωρες ανακοινώσεις» καταλήγει ο Κ. Γαβρόγλου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις