Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το ντιμπέιτ απαξιώνεται πριν καν ξεκινήσει. Οι μνήμες από τα προηγούμενα ντιμπέιτ του είδους πάντως, για όσους θυμούνται, δεν είναι και οι καλύτερες. Οι πολίτες δεν έγιναν σοφότεροι, ενώ όλοι μιλούσαν για «παράλληλους μονολόγους». «Όλοι διαπίστωναν ότι το πλαίσιο ήταν μονότονο, αδιάφορο και ξεπερασμένο. Προτάσεις για αλλαγές προσέκρουσαν σε μπετόν. Οι μικροί φοβούνται μην αδικηθούν, οι μεγάλοι μήπως κάνουν κάποιο σφάλμα. Μύλος η υπόθεση. Γι’ αυτό συζητάμε 10 χρόνια τα ίδια πράγματα. Χωρίς προοπτική βελτίωσης για τα επόμενα 10 χρόνια». Είναι η παρατήρηση του Ευ. Αντώναρου, που είχε την ευθύνη το 2009, από την πλευρά της κυβέρνησης τότε, σε συζήτηση στο fb.

Η πιθανή, πιθανότατη αναβολή λόγω της συμμετοχής του Αλ. Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής τη Δευτέρα κάνει αμφίβολη ακόμα και την ίδια την πραγματοποίησή του. Θα δούμε. Στην απαξίωση συμβάλλουν επίσης, εκτός από τη μορφή του ντιμπέιτ, η παρουσία των δημοσιογράφων με συγγενική σχέση -κυριολεκτικά και μεταφορικά- με τον πρόεδρο της Ν.Δ., αλλά και οι ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί δικαίως από τον Ν. Χατζηνικολάου και την Έλλη Στάη.

Τον «φάκελο Τουρκία» ανοίγει ο Πάνος Χαρίτος στην εκπομπή “Roads” αύριο Κυριακή, ώρα 5 μ.μ., την ημέρα των επαναληπτικών εκλογών για το Δήμο της Κωνσταντινούπολης. Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι σχολιάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ, το τέλμα στις ενταξιακές συνομιλίες, τις προθέσεις της Άγκυρας για την αγορά των S-400 και τις σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Αλ Τσαντίρι”, το φινάλε Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται την Τρίτη 25 Ιουνίου για το μεγάλο φινάλε της φετινής σεζόν. Στην τελευταία εκπομπή πριν από το καλοκαίρι φιλτράρει όλες τις εξελίξεις μέσα από την ξεχωριστή του σατιρική ματιά και σχολιάζει απολαυστικά πρόσωπα και πράγματα. Στο Open, ώρα 9 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL