Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Καλύτερα να μασάς... Πολύ καλά κάνει ο κ. Πατούλης να αρνείται debate με τη Ρένα Δούρου. Είναι σοφή η απόφαση του επιτελείου του να φυγομαχήσει, διότι θα αποκαλυπτόταν ενώπιον των ψηφοφόρων. Σε μια από τις εμφανίσεις του, ένα μήνα πριν, στο ΣΚΑΪ, παρουσία όλων των υποψηφίων τότε, είχε κάνει εντύπωση όχι με τις γνώσεις και τις προτάσεις του, αλλά με την επιθετικότητα και τις προσβολές απέναντι στους συνομιλητές του.

Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ Την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Ιουνίου θα γίνουν οι εκλογές για τα νέα όργανα της ΕΣΗΕΑ, Διοικητικό Συμβούλιο, Μορφωτικό Ίδρυμα, Πειθαρχικά Συμβούλια κ.λπ. Αυτή είναι η πρόταση του Δ.Σ. στη γενική συνέλευση. Επαναληπτικές εκλογές, όπου χρειαστεί, θα γίνουν πιθανότατα στις 19 και 20 Ιουνίου. Η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει από όλες τις παρατάξεις.

Άνεργοι για την Εφορευτική Επιτροπή Για τη διεξαγωγή των εκλογών, η ΕΣΗΕΑ καλεί τους άνεργους δημοσιογράφους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως Εφορευτική Επιτροπή (και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της ΕΣΗΕΑ) να δηλώσουν συμμετοχή ώς την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά σε πενήντα (50) άνεργους για τον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών και σε τριάντα (30) για τις επαναληπτικές αρχαιρεσίες. Η αμοιβή ορίστηκε στο ποσό των 75 ευρώ ημερησίως. Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους ογδόντα (80), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Καθήκοντα marketing director αναλαμβάνει στον ΑΝΤ 1 ο Γιάννης Δριμυλής. Είναι στέλεχος με διακρίσεις και πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στον ΑΝΤ1 στο πρόσφατο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL