Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

"Scoop"

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.30

SCOOP

Κομεντί μυστηρίου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γούντι Άλεν, παραγωγής 2006. Η νεαρή φοιτήτρια Δημοσιογραφίας Σόντρα Πράνσκι ταξιδεύει από την Αμερική στο Λονδίνο για να πάρει συνέντευξη από τον διάσημο ηθοποιό Πίτερ Λίμαν. Στο μεταξύ, πηγαίνει στο σόου ενός μάγου, όπου εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της ως όραμα ένας... νεκρός έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος της υποδεικνύει να κυνηγήσει το τελευταίο δημοσιογραφικό του λαβράκι. Σύμφωνα με τις καλές πληροφορίες του νεκρού, ένας γοητευτικός Λονδρέζος αριστοκράτης, ο Πίτερ Λίμαν, ο ηθοποιός που πήγε αρχικά να συναντήσει, είναι ένας καταζητούμενος κατά συρροήν δολοφόνος, αντάξιος της φήμης του Τζακ του Αντεροβγάλτη. Η Σόντρα τσιμπάει, και με τη βοήθεια του υποτιθέμενου πατέρα της, του μάγου δηλαδή, με φόβο αλλά και περιέργεια, ερευνά από κοντά την υπόθεση. Σύντομα η αφελής Αμερικανίδα ερωτεύεται τον μυστηριώδη Βρετανό και τελικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Η ταινία ήταν υποψήφια για βραβείο Γκόγια το 2007 στην κατηγορία Καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας. Παίζουν: Σκάρλετ Γιόχανσον, Γούντι Άλεν, Χιου Τζάκμαν, Ίαν ΜακΣέιν, Ματ Ντέι, Κέβιν ΜακΝάλι

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 24.00

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

Θρίλερ μυστηρίου, παραγωγής 2013, αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά πίσω από τα στρας της δημοσιότητας και τα ψεύτικα χαμόγελα. Παίζουν: Ρόζαμουντ Πάικ, Λένα Όλιν, Τζένιφερ Λόρενς, Ντιν Γουίντερς, Μόλυ Πράις. Η Κάθριν Βέιλ, πρώην μεγάλη σταρ του κινηματογράφου, ζει μια μοναχική ζωή, προσπαθώντας να διαφυλάξει ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και μια ισορροπημένη σχέση με την κόρη της, Ζόι.

ΔΕΥΤΕΡΑ STAR 23.00

ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής, νοτιοαφρικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής 2012. Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βέρα Φάρμιγκα, Σαμ Σέπαρντ, Μπρένταν Γκλίζον. Ο άκρως επικίνδυνος καταζητούμενος για διπλή κατασκοπεία, ο διαβόητος Τόμπιν Φροστ, πράκτορας της CIA, παραδίδεται στις Αρχές και μεταφέρεται σε ειδικό κρατητήριο στη Νότια Αφρική. Εκεί, εκτελεί χρέη φύλακα ένας νέος, ιδεαλιστής πράκτορας, ο Ματ Γουέστον.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 23.00

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Δράμα, παραγωγής 2016. Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Σκοτ Ίστγουντ, Ζόι Σαλντάνα, Σιένα Μίλερ, Μπρένταν Γκλίζον. Στη δεκαετία του 1920, στην ποτοαπαγόρευση, ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου αστυνομικού της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής εντελώς διαφορετικό από την αυστηρή ανατροφή, που πήρε από την οικογένειά του. Εργάζεται για έναν από τους διαβόητους μαφιόζους της πόλης, απολαμβάνει χλιδή και προνόμια.

ΠΕΜΠΤΗ OPEN 21.00

Ο ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ

Κωμωδία, παραγωγής 2006, με τους Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Κέβιν Κλάιν, Μπιγιονσέ Νόουλς. Ένας διάσημος προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται δολοφονημένος, ο "Ροζ Πάνθηρας" έχει κλαπεί για ακόμα μία φορά και η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου για να λύσει το μυστήριο. Ο Κλουζό και ο παρτενέρ του, Ποντόν, πρέπει να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ ALPHA 22.50

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ρομαντική κωμωδία, παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Γκάρυ Μάρσαλ. Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέιτ Χάντσον. Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και κάποιες μαμάδες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη δύναμη της μητρικής αγάπης απέναντι στα πρόσωπα που αγαπούν, αλλά και μεταξύ τους. Όμως δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο, ούτε τα ίδια μέσα για να το δείξουν. Κι εκεί είναι που ξεκινά το μπέρδεμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL