Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Ανασυγκρότηση επιτροπών της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανασυγκρότηση επιτροπών της ΕΡΤ

Σε οργανωτικές κινήσεις προχώρησε η διοίκηση της ΕΡΤ, προωθώντας την ανασυγκρότηση Επιτροπών, οι οποίες σχετίζονται με το πρόγραμμα και την παραγωγή. Έτσι, με απόφαση της Διοίκησης, προχώρησε η συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, Επιτροπής «Μικροφίλμ», καθώς και η ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου για τη διάθεση του 1,5% των εσόδων της ΕΡΤ στην παραγωγή ταινιών. Συγκεκριμένα:

* Για την τηλεόραση της ΕΡΤ συγκροτείται Επιτροπή Προγράμματος και Ενημερωτικών Εκπομπών, η οποία απαρτίζεται από τους: Γιώργο Σιούλα (πρόεδρο - γενικό διευθυντή Τηλεόρασης), Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ (γενικό διευθυντή ΕΡΤ3), Ευτυχία Ζέρβα, Κώστα Μαχαίρα, Μίνα Τέγα, Θεόδωρο Χατζηπαναγιώτη και Αλεξάνδρα Χριστακάκη.

Η Επιτροπή είναι υπεύθυνη για την υποβολή εισηγήσεων σχετικά με την παραγωγή ή συμπαραγωγή κάθε είδους τηλεοπτικού προγράμματος και ενημερωτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών, καθώς και για τον έλεγχο των σχετικών οικονομικών στοιχείων.

* Επίσης, συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης για το πρόγραμμα «Μικροφίλμ 2020», η οποία απαρτίζεται από τους: Μένο Δελιοτζάκη (πρόεδρο), Βασίλη Βασιλάκη και Ηλία Δημητρίου. Η επιτροπή καλείται να εισηγηθεί έως τις 10 Ιουνίου 2019 για τις ταινίες μικρού μήκους που θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής.

* Η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε επίσης και την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Κινηματογράφου για το 1,5%, η οποία θα αποτελείται από τους: Χρήστο Φασόη (πρόεδρο), Αλέξανδρο - Ρωμανό Λιζάρδο, Μαγδαληνή Μαργαρίτη, Σωκράτη Χατζηιωάννου, Κάλλια Παπαδάκη (σεναριογράφος - συγγραφέας), Γλυκερία Πατραμάνη (σεναριογράφος) και Σπύρο Ταραβίδα (σκηνοθέτης). Η Επιτροπή θα εισηγείται την επιλογή κινηματογραφικών έργων, τα οποία θα επιδοτούνται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας περί 1,5%, καθώς και σχετικά με τη διάθεση διαφημιστικού χρόνου στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL