Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.2°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C21.9°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C22.9°C
3 BF 26%
Πόσο κόστισε η δήλωση Μητσοτάκη για το Μάτι;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πόσο κόστισε η δήλωση Μητσοτάκη για το Μάτι;

Δύο τηλεοπτικά συνεργεία των δύο ατόμων, αθροιστικά τέσσερα άτομα, συν ένας παραγωγός, συν ένας δημοσιογράφος, σύνολο έξι απεσταλμένοι, συνόδευσαν τον Κυρ. Μητσοτάκη στη Σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, όλοι απεσταλμένοι από την ΕΡΤ. Σημειωτέον, ότι η ΕΡΤ διατηρεί ήδη δύο μόνιμους ανταποκριτές στην Βελγική πρωτεύουσα.

Η πολυπληθής αποστολή μετράει παρουσία ήδη από την περασμένη Πέμπτη, ενώ είναι γνωστό ότι τα συνεργεία όχι μόνο δεν μπαίνουν μέσα στα κτίρια των ευρωπαϊκών θεσμών, αλλά λόγω κορονοϊού, απαγορεύεται η παρουσία τους ακόμα και στον προαύλιο χώρο.

Η παραγωγικότητα της αποστολής των έξι ατόμων συν δυο μόνιμοι ανταποκριτές, περιορίζεται σε δυο δηλώσεις «στο πόδι» από τον έλληνα πρωθυπουργό -ούτε λόγος για συνέντευξη Τύπου- εκ των οποίων η μία για το ...Μάτι. Στο μεταξύ η ΕΡΤ πληρώνει εκτός έδρας, υπερωρίες, κυριακάτικα, συν ξενοδοχεία και αεροπορικά για έξι άτομα.

Ανοιχτοχέρηδες στην ΕΡΤ και μπαίνουμε και σε κρίση. Χαλάλι, όμως, αν είναι να σπεκουλάρουμε για το Μάτι!

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL