Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αγνοεί η ΕΡΤ τα δικά της θέματα Ούτε μια αναφορά, χθες όλη μέρα, από την ΕΡΤ στη Χάρις Αλεξίου, ούτε καν από το σάιτ, μέχρι αργά το απόγευμα, όταν βούιζαν όλα τα σάιτ με την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι. Η συνέντευξη δόθηκε μάλιστα σε δικό της μέσο, στον Φώτη Απέργη, στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Η Ελένη Ράντου είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, απόψε το βράδυ στις 11 στην ΕΡΤ1. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει γι’ αυτά που την ενόχλησαν, αλλά και για όσα έμαθε την περίοδο του εγκλεισμού, κάνει μια ανοιχτή κουβέντα για τις σχέσεις και δεν παραλείπει να επισημάνει τι την ενοχλεί στη σημερινή τηλεόραση.

Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι παρουσιάζει η Δήμητρα Γαλάνη απόψε το βράδυ στις 11 στο Mega. Δουλεύοντας τα τελευταία χρόνια με σπουδαίους καλλιτέχνες - μουσικούς της νεότερης γενιάς η Δήμητρα Γαλάνη παρουσιάζει απρόσμενες διασκευές και μια νέα προσέγγιση στο κλασικό υλικό. Μαζί της οι τραγουδοποιοί - ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτης και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, αλλά και η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης. Στο στούντιο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Τη μίνι σειρά εποχής με τίτλο «Ερωτευμένες γυναίκες» μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, στις 9 το βράδυ, το Σάββατο και την Κυριακή, οπότε ολοκληρώνεται. Πρόκειται για αγγλική παραγωγή 2011 σε πρώτη προβολή, σε σενάριο Ουίλιαμ  Άιβορι, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Χέρμπερτ Λόρενς. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Ρόζαμουντ Πάικ και η Ρέιτσελ Στέρλινγκ, οι οποίες πλαισιώνονται από τους Ρόρι Κινίαρ, Τζόσεφ Μολ, Σάσκια Ριβς κ.ά. Η σειρά περιγράφει τη ζωή δύο εντελώς διαφορετικών αδελφών, που παλεύουν με τους έρωτες και τις επιθυμίες τους. Η καλλιτέχνις Γκούντρουν ζει στο Λονδίνο αδιαφορώντας για τα σχόλια που γίνονται σχετικά με τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει. Η αδελφή της Ούρσουλα μόλις έχει βγει από μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική της ζωή και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να βρει τις ισορροπίες της.

«TV  Έθνος» Νέο σχεδιασμό και συνολική ανανέωση υπόσχεται στους αναγνώστες του το ένθετο τηλεοπτικό περιοδικό του «Έθνους της Κυριακής», το «TV  Έθνος». Είναι ένα από τα παλαιότερα τηλεοπτικά περιοδικά, με 27 χρόνια κυκλοφορίας, και η έκδοσή του συμπίπτει με την άνοδο του κυριακάτικου Τύπου, τότε, τη δεκαετία του 1990, όταν οι πωλήσεις συνολικά ξεπερνούσαν το 1 εκατ. φύλλα. Το «TV  Έθνος», σε 98 σελίδες, περιέχει τηλεοπτικές ειδήσεις, παρασκήνια, νέα της showbiz από την Ελλάδα και τον κόσμο.  Ένα «περιοδικό για όλη την οικογένεια».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL