Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Είναι αποκλεισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ; Ένα ταξίδι στα άδυτα της σημερινής δημοσιογραφίας». Αυτός είναι ο τίτλος της διαδικτυακής συζήτησης που θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου, ώρα 7.30 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη, από την ιστοσελίδα facebook.com/christoforosvernardakis. Παρεμβαίνουν οι δημοσιογράφοι: Άρης Ραβανός ("Βήμα", Mega), Δημήτρης Τερζής ("Εφημερίδα των Συντακτών"), Αλεξάνδρα Χριστακάκη (ΕΡΤ), Κωνσταντίνος Ταχτσίδης, Άγγελος Μενδρινός (αθλητικός συντάκτης) και Αγγέλα Νταρζάνου ("Αυγή"). Τον συντονισμό θα κάνουν ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και η Μάγκυ Δούση.

Το Σάββατο οι κυριακάτικες εφημερίδες λόγω Αγίου Πνεύματος Μία μέρα νωρίτερα θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες του Σαββάτου (την Παρασκευή 5 Ιουνίου) και της Κυριακής (το Σάββατο 6 Ιουνίου), λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου. Οι εφημερίδες την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν και πάλι την Τρίτη 9 Ιουνίου, μόνον οι απογευματινές.

ΑΝΤ-1 30 χρόνια σε αριθμούς 1,5 δισ. ευρώ έχει επενδύσει σε πρόγραμμα ο ΑΝΤ1, σε διάστημα 30 ετών λειτουργίας, όπως ενημερώνει, με την ευκαιρία συμπλήρωσής τους. Προσθέτει επίσης ο σταθμός ότι από τις σειρές και τις εκπομπές του έχουν περάσει 2.700 ηθοποιοί, κάνοντας γυρίσματα σε 32 διαφορετικές τοποθεσίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνολικά, σε 30 χρόνια στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ εργάστηκαν 45.000 άνθρωποι, εκ των οποίων 12.000 εκτός των ελληνικών συνόρων. Από αυτούς, εμπιστεύθηκε 2.500 νέους ηλικίας 18-24 ετών.

Η Χάρις Αλεξίου στο Δεύτερο Πρόγραμμα Λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της «Τα τραγούδια της ξενιτιάς», η Χάρις Αλεξίου μιλά στον Φώτη Απέργη στο Δεύτερο Πρόγραμμα για την ξενιτιά στην οικογένειά της. Για την πρώτη κιθάρα που της χάρισε επιστρέφοντας από μπάρκο ο αδελφός της. Για το «σχολείο» του Καλδάρα και τα τσακίσματα που απολάμβανε ο Νικολόπουλος με τη φωνή της. Για το αναπάντεχο δώρο του Χατζιδάκι στον Καραμανλή με τα τραγούδια της. Για τον πρωταθλητισμό, στον οποίο και η ίδια κάποτε ενέδωσε. Και, πάνω απ’ όλα, για τη δύσκολη απόφαση που πήρε: να σταματήσει να τραγουδά. Αύριο Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, για δύο ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL