Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ


Την ανάθεση νέας σειράς μυθοπλασίας αποφάσισε η ΕΡΤ. Πρόκειται για τη σειρά με προσωρινό τίτλο «Το τυχερό μας», που θα εκτελέσει η εταιρεία Ι.Κ. Κινηματογραφικές και Τηλεοπτικές Παραγωγές και αφορά προσαρμογή ξένου format, σύμφωνα με το οποίο τα εγγόνια ενός παππού, προκειμένου να κληρονομήσουν 1 εκατ. ευρώ, πρέπει να αφήσουν την Αθήνα και να ζήσουν στο απομακρυσμένο χωριό που ζούσε εκείνος για έναν χρόνο. Έξυπνη ιδέα, μένει να αποδειχθούν και ευρηματική η εκτέλεση και σωστός ο προγραμματισμός. Εγκρίθηκε η παραγωγή 50 επεισοδίων, διάρκειας 45', με κόστος 22.190 ευρώ ανά επεισόδιο και συνολικό κόστος 1,1 εκατ. ευρώ, συν ΦΠΑ, συν εργοδοτικές εισφορές 150.000 ευρώ.

Στρατηγικός επενδυτής για τη Forthnet / Nova Μετά από τέσσερα χρόνια διερευνητικών επαφών των τραπεζών, στις οποίες είχε περάσει η Forthnet / Nova, φαίνεται πως τελικά βρέθηκε επενδυτής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφωνήθηκε η μεταβίβαση του 36% της Forthnet / Nova από τις δανείστριες τράπεζες στη United Group, εταιρεία που ανήκει στον μεγάλο βρετανικό οίκο BC Partners, ο οποίος διαχειρίζεται πολλά χαρτοφυλάκια και πολλά εκατομμύρια. Το τίμημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέρχεται σε περίπου 45 εκατ. ευρώ. Η εξαγορά επιτρέπει στην εταιρεία να βγει δυναμικά στην αγορά και να δώσει νέα ώθηση στον ανταγωνισμό, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, αλλά και των ΜΜΕ.

Ερωτήματα από τους πολίτες στη δημοσκόπηση του Open Την πρώτη «Ανοιχτή έρευνα», την οποία διαμορφώνουν οι ίδιοι οι πολίτες, ανακοίνωσε το Open. Το κανάλι δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να καθορίσουν τα ερωτήματα της δημοσκόπησης που διεξάγει κάθε μήνα και να τη διαμορφώσουν ανάλογα με τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους. Με τη συμμετοχή τους στο www.tvopen.gr και στο www.ethnos.gr μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουνίου μπορούν να επιλέξουν τα ερωτήματα που θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έρευνα της ALCO για το Open. Η πρώτη δημοσκόπηση που θα διαμορφωθεί από τα ερωτήματα των πολιτών θα παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στις 7.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL