Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Έλεγχος Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Άλτερ Έγκο Δεν ξέρω εσάς πώς σας φαίνεται, εμένα πάντως με βάζουν σε υποψίες. Λοιπόν, όπως ενημέρωσε το ίδιο το “Βήμα”, σε δημοσίευμα με τίτλο «Επιδρομή», δέχθηκε από νωρίς το πρωί την περασμένη Παρασκευή την επίσκεψη κλιμακίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού: «Επέδραμε στην κυριολεξία στον διαφανέστατο εκδοτικό μας όμιλο και σε άλλες δύο εφημερίδες, υιοθετώντας άκριτα ανυπόστατες καταγγελίες περί δήθεν συγκρότησης ολιγοπωλίου και επικράτησης συνθηκών δεσπόζουσας θέσης» έγραψε στη συνέχεια. Παρένθεση: Την επίσκεψη κλιμακίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού δέχθηκε και το “Πρώτο Θέμα”, χωρίς να το κάνει θέμα.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Το δεύτερο περιστατικό που δημιούργησε τις υποψίες είναι η επίσημη είδηση των συναντήσεων του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τους προέδρους τεσσάρων Ανεξάρτητων Αρχών χθες Τετάρτη. Μεταξύ αυτών και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννη Λιανό. Απλώς το αναφέρω...

Σύντομα οι τρεις γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ Δεν θα αργήσει, λέγεται, η διοίκηση της ΕΡΤ να αποφασίσει για την τοποθέτηση των γενικών διευθυντών (ψυχαγωγικού) προγράμματος, μάρκετινγκ και τεχνολογίας που έχει προκηρύξει. Δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών της αίτησης λήγει αύριο Παρασκευή, υπολογίζεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις θα έχουν ληφθεί και θα ανακοινωθούν οι νέοι γενικοί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως δυσκολία.

Δελτίο ΕΡΤ στον πάτο Έντονη η δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια της ΕΡΤ από τις επιδόσεις τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Με απόφαση των ίδιων των υψηλών κλιμακίων, λόγω επικαιρότητας της πανδημίας, το δελτίο μεταφέρθηκε από τις 9 το βράδυ στις 7 το απόγευμα, όμως η απόδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη. Μερίδιο τηλεθέασης στον πάτο, όπως π.χ. 4,1% ή 3,2%, δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν.

Αύριο Παρασκευή ξεκινάει στην ΕΡΤ1 η νέα εκπομπή / talk show «Αυτός και ο άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο. Η εκπομπή μεταδίδεται στις 11.15 μ.μ., πριν από το νυκτερινό δελτίο ειδήσεων, και ο πρώτος καλεσμένος είναι ο σεφ από το «Master Chef» του Star Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL