Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στο τερέν του ανταγωνισμού για τη Θεία Λειτουργία μπαίνει ένας ακόμη σταθμός, τα Παραπολιτικά 90,1 FM. Μετά την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ-1, τα Παραπολιτικά επικαλούνται επίσης την κοινωνική ευθύνη για το Μένουμε Σπίτι και μεταδίδουν τη λειτουργία την Κυριακή το πρωί. Από την Αγία Τριάδα Πειραιά.

Ουφ! Κανονικά θα συνεχιστεί η έκδοση του "Playboy" στην Ελλάδα, ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό και τη διαφημιστική αγορά το ελληνικό παράρτημα του διεθνούς περιοδικού. Κι αυτό για να μην υπάρξει μπέρδεμα με το αμερικάνικο "Playboy US", το οποίο ανακοίνωσε αναστολή των εκδόσεων έως το τέλος του 2020. Ευτυχώς!

Προληπτικά ψηφιακά μέτρα Μετά το Netflix και το YouTube προχωρά στη μείωση της ανάλυσης μετάδοσης της εικόνας του -δηλαδή σε χαμηλότερη ποιότητα εικόνας- σε όλες τις μεταδόσεις ροής (streaming) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνoϊού.

Οδηγό ψυχολογικής υποστήριξης στην εποχή του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού απέστειλε στους ασφαλισμένους του ο ΕΔΟΕΑΠ. Ο Οδηγός, που επιμελήθηκε ο ψυχίατρος του Οργανισμού Εμμανουήλ Κατσίκας, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες διαχείρισης των συναισθημάτων και ιδίως του φόβου, αλλά και τρόπους για να δομήσουμε τις μέρες μας και να δημιουργήσουμε νέες ρουτίνες. Συστήνεται να διατηρήσουμε τις κοινωνικές επαφές και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις μέσα στο σπίτι.

Κανονικά η αργία της 25ης Μαρτίου Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: Καμία εφημερίδα δεν θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Οι δημοσιογράφοι που θα εργαστούν για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τις ιστοσελίδες θα αμειφθούν όπως τις Κυριακές και αργίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL