Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στον ΕΔΟΕΑΠ μόνο με ραντεβού Οι εξετάσεις από παθολόγους και παιδιάτρους στον ΕΔΟΕΑΠ θα γίνονται πλέον μόνο με ραντεβού (στο 15315), όπως σε όλες τις άλλες ειδικότητες. Το μέτρο ελήφθη στο πλαίσιο της προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα μέτρα που ορίζουν το υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει ότι οι ασφαλισμένοι με βήχα ή και πυρετό και παράλληλα προερχόμενοι οι ίδιοι (ή κάποιος από το περιβάλλον τους) από ταξίδι σε πληγείσες χώρες ή που ήρθαν σε επαφή με νοσούντα από κορωνοϊό δεν πρέπει να προσέρχονται σε ιατρεία ή νοσοκομεία. Πρέπει να επικοινωνούν αμέσως με τον ΕΔΟΕΑΠ (2107250050) ή τον ΕΟΔΥ (2105212054), ώστε να λάβουν οδηγίες.

«Αποτύπωμα» για τον Έβρο Η πολιορκία των ελληνικών συνόρων από χιλιάδες μετανάστες και το σχέδιο Ερντογάν συζητούνται στην εκπομπή "Αποτύπωμα" με τον Παύλο Τσίμα απόψε, στις 11.15 μ.μ., στον ΣΚΑΪ. Στο στούντιο φιλοξενούνται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο πρώην υπουργός Άμυνας και ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης.

Η "Μουρμούρα" μεγαλώνει, τριτώνει και αλλάζει ραντεβού Από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου η αγαπημένη εκπομπή του Alpha θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 9 το βράδυ. Η αλλαγή γίνεται στο πλαίσιο ανακατατάξεων στο πρόγραμμα προκειμένου να τονωθεί η τηλεθέαση του σταθμού, η οποία πάντως χτυπάει στα ίσα τις δυνατές σειρές του Prime Τime.

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το bullying ξεκινά η ΕΡΤ σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, 6η Μαρτίου. Με σύνθημα «Μίλα. Σήμερα, πιο δυνατά από ποτέ», η ΕΡΤ για δύο ημέρες θα ενημερώνει για το φαινόμενο του σχολικού bullying, μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές της εκπομπές και τη δημιουργία ειδικού τηλεοπτικού σποτ.

Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μανώλη Ρασούλη (5 Μαρτίου 2011) Με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου στιχουργού και τραγουδοποιού, στις 5 Μαρτίου 2011, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει την εκπομπή «Δρόμοι - Μανώλης Ρασούλης». Στην εκπομπή, παραγωγής 2009, ο Ρασούλης μιλάει στον Άρη Σκιαδόπουλο για τη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια, την ενηλικίωση και την ώριμη ζωή του, για το τραγούδι, την τέχνη και την πολιτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL