Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχεται ο Νίκος Χατζινικολάου στο στούντιο του «Ενώπιος Ενωπίω» την ερχόμενη Δευτέρα, «σε μία συνέντευξη - εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά...

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχεται ο Νίκος Χατζινικολάου στο στούντιο του «Ενώπιος Ενωπίω» την ερχόμενη Δευτέρα, «σε μία συνέντευξη - εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια έως σήμερα», όπως αναφέρει. Η συνέντευξη μεταδίδεται τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ώρα 23.45, στον ΑΝΤ-1.


Ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση αλληλεγγύης για τον Τζούλιαν Ασάνζ διοργανώνουν η εφημερίδα «Εποχή» με τον Μάκη Μπαλαούρα και η καλλιτεχνική ομάδα Ήριννα με την Αναστασία Πολίτη, σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο θέατρο "Τζένη Καρέζη". Στο επίκεντρο της συζήτησης είναι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και η ανεξάρτητη δημοσιογραφία που καταπατούνται στο πρόσωπο του φυλακισμένου σήμερα δημοσιογράφου / ερευνητή, σε συνθήκες που έχουν στόχο να τον εξοντώσουν όσο βρίσκεται σε αναμονή της δίκης για το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ, όπου κατηγορείται για «εσχάτη προδοσία» μετά τη δημοσίευση απόρρητων πληροφοριών που εξέθεταν την αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Χουάν Μπράνκο, ένας από τους δικηγόρους του Ασάνζ, έχει έρθει από τη Γαλλία, θα μιλήσει στην εκδήλωση και θα ζητήσει από την Ελλάδα, από την κοινωνία των πολιτών και από τους δημοσιογράφους να κινητοποιηθούν ώστε να του δοθεί άσυλο και να σταματήσει η δίωξη. Μαζί του ο ακτιβιστής των "Κίτρινων Γιλέκων" και δημοσιογράφος Μαξίμ Νικόλ θα μιλήσει για την αστυνομική βία και καταστολή εναντίον του κινήματος, η οποία αποκρύπτεται από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία δυσφημούν συστηματικά και μεταδίδουν ψεύδη για τα "Κίτρινα Γιλέκα".

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις