Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επί ποδός τα κανάλια για την εκλογή Προέδρου

Έκτακτες εκπομπές με ζωντανές συνδέσεις, αλλά και σχολιασμό και πολιτικές αναλύσεις, ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης στη Βουλή της νέας Προέδρου της...

Έκτακτες εκπομπές με ζωντανές συνδέσεις, αλλά και σχολιασμό και πολιτικές αναλύσεις, ετοιμάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης στη Βουλή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η ΕΡΤ1, με μια έκτακτη δίωρη ενημερωτική εκπομπή, ώρα 13.00 - 15.00, θα καλύψει την εκλογή Προέδρου. Στην παρουσίαση οι Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς μαζί με τους καλεσμένους τους σχολιάζουν και αναλύουν, ενώ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ στη Βουλή και στα γραφεία των κομμάτων μεταφέρουν τις εξελίξεις.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής θα μεταδοθεί απευθείας η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για την ανάδειξη νέου Προέδρου, περί τις 10.30 το πρωί. Αμέσως μετά, στις 13.00, η Αλεξία Κουλούρη υποδέχεται στο στούντιο τον συνταγματολόγο Χάρη Τσιλιώτη. Μιλούν για την ανάδειξη του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και τις αντίστοιχες ψηφοφορίες στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Το Open με τη Νίκη Λυμπεράκη και το πολιτικό τμήμα του καναλιού θα ενημερώνουν από τις 10.00 το πρωί για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην εκπομπή θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι, αναλυτές και πολιτικοί.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Κατώτεροι των περιστάσεων»; Μην είμαστε αθώοι

Ίσως έχει έρθει η ώρα να επανεξετάσει η Αριστερά μας τη ρητορική του τύπου «η Ευρώπη κατώτερη των περιστάσεων». Είναι απίθανο, μετά από τόσο καυγά, η Ευρώπη να μην αντιλαμβάνεται τις περιστάσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο