Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», τη Δευτέρα, στις 11.45 μ.μ. στον ΑΝΤ-1. Ο εξαιρετικός ηθοποιός μιλάει για την πορεία του...

 

Ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», τη Δευτέρα, στις 11.45 μ.μ. στον ΑΝΤ-1. Ο εξαιρετικός ηθοποιός μιλάει για την πορεία του στο θέατρο, τις συνεργασίες με τους κορυφαίους της υποκριτικής τέχνης και τον κινηματογράφο. Μιλάει επίσης για τη σύζυγό του Αθηνά, με την οποία είναι μαζί 60 χρόνια, για τις δύο κόρες τους και για την ιδιαίτερη σχέση με τα εγγόνια του.

Απευθείας από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής θα μεταδοθεί η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020. Αμέσως μετά, στη 1 μ.μ., η Αλεξία Κουλούρη υποδέχεται στο στούντιο τον συνταγματολόγο Χάρη Τσιλιώτη. Μιλούν για την ανάδειξη του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της Ελλάδας και θυμούνται τις αντίστοιχες ψηφοφορίες στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις