Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Εκδήλωση των GUE και Κόκκινο Πάτρας για την ενημέρωση «Fake News - λογοκρισία - μονοπωλιακός έλεγχος: Από την περιστολή της ενημέρωσης στην περιστολή της Δημοκρατίας». Αυτό είναι το θέμα της...

 

Εκδήλωση των GUE και Κόκκινο Πάτρας για την ενημέρωση «Fake News - λογοκρισία - μονοπωλιακός έλεγχος: Από την περιστολή της ενημέρωσης στην περιστολή της Δημοκρατίας». Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν απόψε στην Πάτρα ο ρ/σ 107.7 Πάτρα Στο Κόκκινο και η ευρωομάδα της Αριστεράς GUE-NGL. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί απόψε, 17 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Θέατρο Επίκεντρο +, με ομιλητές τον Κώστα Αρβανίτη, δημοσιογράφο, ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - GUE/NGL, τη Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλεξόπουλο.

Συγκέντρωση - λογοκρισία- αποσιώπηση Η εκδήλωση επικεντρώνει στην περιστολή της ενημέρωσης, που αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία, ως αποτέλεσμα της συγκέντρωσης των ΜΜΕ στα χέρια των λίγων, οπότε και καθοδηγούνται στενά από ιδιωτικά συμφέροντα, της αυξανόμενης διασποράς fake news και λογοκριμένων ειδήσεων, την ίδια στιγμή που σημαντικές και επίκαιρες εξελίξεις αποσιωπώνται και η αντικειμενικότητα και η πολυφωνία εκλείπουν.

Το Οpen ζωντανά για την εκλογή Προέδρου Την έκτακτη ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας» θα μεταδώσει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 10.00 το πρωί το Open. Η Νίκη Λυμπεράκη και το πολιτικό τμήμα του καναλιού θα ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία ανάδειξης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Στην εκπομπή θα φιλοξενηθούν δημοσιογράφοι, αναλυτές και πολιτικοί. Η ολομέλεια της Βουλής θα συνεδριάσει στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη ψηφοφορία.

Κύπελλο Ισπανίας Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ισπανίας, του εμβληματικού Copa del Rey, εξασφάλισε το Open για την περίοδο 2019-2020. Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις