Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Νέο πρωινό δίδυμο λανσάρει η ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέο πρωινό δίδυμο λανσάρει η ΕΡΤ

Από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου προγραμματίστηκε να ξεκινήσει η νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, η οποία λανσάρει ένα νέο δίδυμο για το πρωί, τους Δημήτρη Κοτταρίδη (μετεγγραφή από τον ΑΝΤ1) και Γιάννη Πιτταρά (μετεγγραφή από τον ΣΚΑΪ), και οι δύο στο παρελθόν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στο ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας.

Η εκπομπή επικαιρότητας, που θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή καθημερινά με τον πρόεδρο Κ. Ζούλα και τον γενικό διευθυντή Ειδήσεων Φ. Καφαράκη, θα μεταδίδεται τις καθημερινές, από τις 5.50 έως τις 10 το πρωί με τον τίτλο «Από τις 6...». Πρόκειται για μεικτή παραγωγή της ΕΡΤ με την εταιρεία B & G Production IKE, η οποία αντικαθιστά εσωτερική παραγωγή της ΕΡΤ με μηδενικό κόστος. Το κόστος της εκπομπής πλησιάζει τα 2.000 ευρώ ανά επεισόδιο, δηλαδή 50.000 ευρώ τον μήνα. Επειδή «τα δικά μας παιδιά δεν δουλεύουνε για ψίχουλα».

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Καφάτου, όπως ήταν προγραμματισμένο να αναλάβει την αρχισυνταξία και προκειμένου να μειωθεί το κόστος της εκπομπής, υπεύθυνοι αρχισυντάκτες ανέλαβαν εσωτερικά από την ΕΡΤ ο Θοδωρής Καρυώτης και ο Κώστας Παναγιωτόπουλος. Στη συντακτική ομάδα της εκπομπής συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Ηρώ Ράντου, Προκόπης Αγγελόπουλος, Λουίζα Αλούπη, Άντζελα Ζούγρα, Έλενα Καρανάτση, Ηλίας Κούκος, Κώστας Παπαδόπουλος, Ρένα Παπανικολάου, Ειρήνη Ρουμπεΐδου, Νίκος Γκομώλης (αθλητικά), Ανδριάννα Μαγγανιά (διεθνή) και Λία Χριστάρα (Θεσσαλονίκη).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL