Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στέλιος Κούλογλου: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων δείχνουν τη διαφθορά στην Ε.Ε. Μέλος της αντιπροσωπείας της Ευρωβουλής στη Μάλτα για τη διερεύνηση του κράτους δικαίου στη χώρα, με αφορμή τα νεώτερα...

Στέλιος Κούλογλου: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων δείχνουν τη διαφθορά στην Ε.Ε. Μέλος της αντιπροσωπείας της Ευρωβουλής στη Μάλτα για τη διερεύνηση του κράτους δικαίου στη χώρα, με αφορμή τα νεώτερα στοιχεία της έρευνας για τη δολοφονία της δημοσιογράφου Δάφνης Καρουάνα Γκαλιζία τον Οκτώβριο του 2017, ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Ο Στ. Κούλογλου, μέλος της επταμελούς αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καταγγέλλει τη διαφθορά στην Ε.Ε., επισημαίνοντας: «Η δολοφονία της Καρουάνα Γκαλιζία, μαζί με τη δολοφονία του Σλοβάκου δημοσιογράφου Γιαν Κούσιακ έπληξαν τον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά από χρόνια, δημοσιογράφοι στην Ε.Ε. δολοφονούνται για τις έρευνές τους για τη διαφθορά, αναδεικνύοντας τα κενά στο κράτος δικαίου. Αυτές οι δολοφονίες δείχνουν τη διαφθορά στην πολιτική και την οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πολύ σημαντικό να εξιχνιαστούν οι υποθέσεις τους».

Καβουκίδης - Μιχαλακόπουλος Δύο αχώριστοι φίλοι και συνεργάτες από το «βαρύ πυροβολικό» του θεάματος είναι οι καλεσμένοι του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», την Τρίτη ώρα 20.00, στην ΕΡΤ2. Ο σπουδαίος κινηματογραφιστής Νίκος Καβουκίδης και ο μεγάλος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος, μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους πορεία, καθώς και τη φιλοσοφία ζωής μέσα από την τέχνη που μαζί αλλά και χώρια απέκτησαν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις