Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αφιερωμένη στον Λουκιανό Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδοποιούς, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, απόψε,...


Αφιερωμένη στον Λουκιανό Στον Λουκιανό Κηλαηδόνη, σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - τραγουδοποιούς, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, απόψε, ώρα 9 μ.μ., στον ΣΚΑΪ. Τα τραγούδια του αξέχαστου τραγουδοποιού ερμηνεύουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Σπύρος Παπαδόπουλος, Θέμης Ανδρεάδης, Δώρος Δημοσθένους, Γιάννης Ζουγανέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μιρέλα Πάχου, Σοφία Κουρτίδου και το συγκρότημα Vanila Swing. Για τον Λουκιανό μιλούν η σύζυγός του Άννα Βαγενά, οι δύο κόρες του, Γιασεμή και Μαρία, οι φίλοι και συνεργάτες του: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Μίνα Αδαμάκη, Τάκης Χρυσικάκος, Άβα Γαλανοπούλου, Γιάννης Καλατζόπουλος και Χριστίνα Τσάφου, οι συγγραφείς Φιλομήλα Λαπατά, Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη και Μαρία Παναγοπούλου και οι ηθοποιοί Αργύρης Παυλίδης, Κατερίνα Θεοχάρη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Δύο ζευγάρια έχει καλέσει στην εκπομπή του "Ενώπιος Ενωπίω" τη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, με το ερώτημα «Πώς είναι η ζωή με έναν πολιτικό;» Ο ένας πολιτικός είναι ο Κ. Μπογδάνος μαζί με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά και η δεύτερη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Στον ΑΝΤ-1, 23.45.

Από πέτρα και χρόνο Ο νέος κύκλος της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Από πέτρα και χρόνο» ξεκινάει απόψε στην ΕΡΤ2, ώρα 6 μ.μ., με μια επίσκεψη στον Κεραμεικό, την περιοχή της Αθήνας που έρχεται από παλιά, κουβαλώντας αλλεπάλληλα σπαράγματα ιστορικής μνήμης. Σήμερα, η εγκατάλειψη είναι εμφανής. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, ευαίσθητοι και ανήσυχοι καλλιτέχνες μαζί με επιχειρηματίες έστησαν θέατρα, ιδιαίτερα καφέ και χώρους εστίασης με δημιουργικό πνεύμα. Κείμενα - παρουσίαση: Λευτέρης Ελευθεριάδης.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων στην Παιδεία

Η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους ιδιωτικών κολεγίων να συμμετέχουν στη διαδικασία του ΑΣΕΠ για τον διορισμό δασκάλων και καθηγητών ισότιμα με τους πτυχιούχους των δημόσιων πανεπιστημίων κατατέθηκε σχεδόν εν κρυπτώ

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις