Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

"Το Καφέ της Χαράς - Next generation" Ο δεύτερος κύκλος του "Καφέ της Χαράς", της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ-1, θα ξεκινήσει πιθανότατα την παραμονή Πρωτοχρονιάς με την προβολή του πρώτου...

"Το Καφέ της Χαράς - Next generation" Ο δεύτερος κύκλος του "Καφέ της Χαράς", της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ-1, θα ξεκινήσει πιθανότατα την παραμονή Πρωτοχρονιάς με την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Το κανάλι έχει ήδη εγκρίνει 23 επεισόδια. Το κέντρο βάρους της σειράς -σε αντίθεση με το "Λόγω τιμής" του ΣΚΑΪ- μετατοπίζεται στην επόμενη γενιά, στους απογόνους δηλαδή των πρωταγωνιστών, στο σενάριο της Άννας Χατζησοφιά και του Χάρη Ρώμα.

H ΕΡΤ ενισχύει την ελληνική κινηματογραφική παραγωγή Με το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ η ΕΡΤ ενισχύει την εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου για το «1,5%», βάσει του οποίου οι τηλεοπτικοί οργανισμοί υποχρεούνται να καταβάλλουν το εν λόγω ποσοστό επί των κερδών τους. Tο Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής για τη χρηματοδότηση συνολικά 33 ταινιών, η οποία εκκρεμούσε από τη διαχειριστική περίοδο του 2017.

Μικροφίλμ Χρηματοδότηση επίσης ακόμα 20 ταινιών μικρού μήκους στο πλαίσιο του προγράμματος «Μικροφίλμ 2020» χρηματοδοτούνται με ποσά από 15.000 έως 19.000 ευρώ, σύνολο 350.000 ευρώ, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Λείπει μόνο ο Alpha Τις εκθέσεις από τους σταθμούς ANT-1, ΣΚΑΪ, Open και πρόσφατα Star έχει λάβει μετά από πρόσκληση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο πλαίσιο του ελέγχου των σταθμών μετά την αδειοδότηση, σύμφωνα με τον νόμο, για την τήρηση των προϋποθέσεων αδειοδότησης. Αναμένεται μόνο η συμπλήρωση του σχετικού μηχανογραφικού από τον Alpha. Αν και ο νόμος προβλέπει προϋποθέσεις εγαταστάσεων και στούντιο, αλλά και μίνιμουμ 400 εργαζόμενους, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απαίτηση για προβολή 10 ωρών τον μήνα προγραμμάτων τέχνης και πολιτισμού.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το Άουσβιτς και η μνήμη

Πάντα να θυμόμαστε ότι το Άουσβιτς συμβολίζει το έσχατο σημείο της ανθρώπινης θηριωδίας. Όχι γιατί δεν έχουν υπάρξει άλλες θηριωδίες στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Αλλά γιατί οι ναζί επιστράτευσαν την τεχνολογία και έφτιαξαν βιομηχανίες εξόντωσης ανθρώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις