Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 01.00

Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ

Βασισμένη στο βιβλίο της Σάρα Γουότερς «Fingersmith», η ταινία μεταφέρει την δράση από τη βικτωριανή Αγγλία στην Κορέα της δεκαετίας του '30, η οποία βρισκόταν υπό ιαπωνική κατοχή και στην οποία ένα βαθιά ταξικό σύστημα ήταν ακόμη δυνατά εδραιωμένο. Ένα ερωτικό νουάρ θρίλερ από τον Νοτιοκορεάτη Παρκ Τσαν - Γουκ, σκηνοθέτη της περίφημης “τριλογίας της εκδίκησης” και του αριστουργηματικού «Oldboy» το 2003.

Η νεαρή Σούκι προσλαμβάνεται από έναν απατεώνα για να βρεθεί στη δούλεψη της ιαπωνέζας αριστοκράτισσας Χιντέκο, με σκοπό να τη σαγηνεύσει. Η Χιντένκο ζει μια μοναχική ζωή σε ένα μεγάλο κτήμα στην ύπαιθρο με τον αυταρχικό θείο της. Σκοπός των δύο απατεώνων είναι η Σούκι να αποπλανήσει την κληρονόμο, να της κλέψουν την περιουσία και στο τέλος να την κλείσουν στο ψυχιατρείο. Μεταξύ των δύο γυναικών θα γεννηθεί ένα πάθος απρόσμενο, όμως το στοιχείο του αυθεντικού ερωτισμού δεν είναι το μόνο ανατρεπτικό. Μια ιστορία εξαπατήσεων, πάθους, ταξικών αντιπαραθέσεων αλλά και εκδίκησης εκτυλίσσεται σε τρία κεφάλαια με το ιστορικό πλαίσιο να τίθεται διακριτικά στο φόντο. Παραγωγή Ν. Κορέας 2016. Παίζουν: Γιουνγκ - Γου Χα, Μιν - Χι Κιμ, Γιν - Γουνγκ Τζο

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 01.00

BERLIN CALLING

Δραματική μουσική κομεντί, παραγωγής Γερμανίας 2008. Σκηνοθεσία - σενάριο: Χάνες Στορ.

Ο Βερολινέζος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μάρτιν μαγεύει το κοινό με την techno μουσική του στις περιοδείες του. Μαζί του η σύντροφος και μάνατζέρ του Ματίλντε και ο κολλητός του φίλος που τον προμηθεύει κάθε είδους ναρκωτικό. Όταν η κατάχρηση τον οδηγεί σε ψυχιατρική κλινική στο Βερολίνο, η δυναμική γιατρός Πέτρα Πολ προσπαθεί να τον κάνει να τιθασεύσει τη δύσκολη προσωπικότητά του.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΚΑΙ 01.50

ΤΖΑΚ ΡΑΪΑΝ, Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Περιπέτεια παραγωγής 2014, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα. Ο Τζακ Ράιαν, απόστρατος πεζοναύτης, εργάζεται πλέον ως οικονομικός αναλυτής. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι o ρωσικής καταγωγής συνεργάτης της εταιρείας όπου εργάζεται σχεδιάζει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ μέσω τρομοκρατικής επίθεσης συνδυάζοντας τη διεθνή τρομοκρατία με τα ριψοκίνδυνα κόλπα στο παγκόσμιο χρηματιστήριο. Παίζουν: Κρις Πάιν, Κίρα Νάιτλι, Κέβιν Κόστνερ, Κένεθ Μπράνα κ.ά.

ΤΡΙΤΗ OPEN, 21.00

RED: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Κωμωδία δράσης, παραγωγής 2010, με τους Μπρους Γουίλις, Έλεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν. Ο πράκτορας Φράνκ Μόουσες έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει πλέον μια ήσυχη ζωή. Η ηρεμία του όμως θρυματίζεται όταν ανακαλύπτει ότι τόσο εκείνος όσο και άλλοι παλιοί του συνάδελφοι έχουν γίνει στόχος εκτελεστών. Έτσι, μια ομάδα πρακτόρων εν αποστρατεία αναγκάζονται να ξαναμπούν στην ενεργό δράση.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.00

ΟΡΛΑΝΤΟ

Δράμα φαντασίας, σε σκηνοθεσία και σενάριο Σάλι Πότερ, συμπαραγωγή Αγγλίας - Ρωσίας -Ιταλίας – Γαλλίας - Ολλανδίας 1992. Το κλασικό μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ είναι η ιστορία του αθάνατου Ορλάντο που, σε μια επική διαδρομή, ψάχνει τον έρωτα και την ελευθερία. Αρχίζει το ταξίδι του στην αυλή της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ ως άντρας και το τελειώνει τετρακόσια χρόνια αργότερα, ως γυναίκα. Μια συναρπαστική ιστορία προσωπικής εξερεύνησης, έρωτα και περιπέτειας. Παίζουν: Τίλντα Σουίντον, Μπίλι Ζέιν, Τζον Γουντ, Χίθκοτ Ουίλιαμς.

ΣΑΒΒΑΤΟ STAR 23.30

ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Κωμωδία παραγωγής 2012, με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζούλια Στάιλς. Ο Πατ Σολατάνο, πρώην δάσκαλος, έχει χάσει τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Μετά από τέσσερα χρόνια στο ψυχιατρείο, μένει στο σπίτι των γονιών του και είναι αποφασισμένος να σταθεί στα πόδια του και να ξανακερδίσει την πρώην σύζυγό του. Σ’ αυτό προθυμοποιείται να τον βοηθήσει η Τίφανι, ένα μυστηριώδες κορίτσι που γνωρίζει στη γειτονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL