Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μπογδάνος εναντίον “Ελληνοφρένειας” για το «ρουφιάνος» Εξώδικη επιστολή, με την οποία ζητάει από την “Ελληνοφρένεια” (Παραπολιτικά FM) να ανακαλέσει «υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις» εναντίον του, απέστειλε Κώστας Μπογδάνος. Σύμφωνα με τον νόμο για την «επανόρθωση» από ΜΜΕ, ο βουλευτής της Ν.Δ. ζητάει από τους Θ. Καλαμούκη και Απ. Μπαρμπαγιάννη να αναφέρουν ότι «οι εκπομπές τους 7-14.10.2019 «εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις εις βάρος του κ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Για τους λόγους αυτούς όλες οι ως άνω εκφράσεις ανακαλούνται. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο». Η “Ελληνοφρένεια” είχε κάνει αναφορές στην ταυτοποίηση στοιχείων διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που χτυπούσε αστυνομικό, δίνοντας τα στοιχεία του στην αστυνομία.

Ο ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ για Λιάγκα Την ερχόμενη Τρίτη ώρα 11 π.μ. έχει κληθεί ο ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις αναφορές του Γιώργου Λιάγκα και του πάνελ της εκπομπής, σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Τα χαχανητά και η "πλάκα" μεταφράζονται από το ΕΣΡ σε προσβολή της αξίας του ανθρώπου, σε δυσμενή διάκριση λόγω φύλου και σε χαμηλή ποιότητα προγράμματος. Ο ΣΚΑΪ θα ζητήσει πιθανότατα προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα. Η απόφαση του ΕΣΡ αναμένεται να ληφθεί εντός του έτους.

Ο συγγραφέας Άρης Αλεξάνδρου στο θέατρο Στο θεατρικό έργο «Το κιβώτιο», διασκευή του μυθιστορήματος του Άρη Αλεξάνδρου, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Σαν μαγεμένοι» που μεταδίδεται τη Δευτέρα στις 20.30 μ.μ. στην ΕΡΤ2. Στην εκπομπή, ο σκηνοθέτης και ερμηνευτής του μονολόγου Φώτης Μακρής, μιλά στον Γιώργο Δαράκη για τον τρόπο που προσέγγισε το έργο. Ο κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος αναφέρεται στο συνολικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου και τη σημασία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL