Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.7°C23.4°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.6°C
1 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.6°C22.8°C
5 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες μικρής έντασης
25 °C
24.1°C24.9°C
0 BF 36%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Επίθεση ΠΟΣΠΕΡΤ Την κυβέρνηση και τη διοίκηση της ΕΡΤ καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ και τους καταλογίζει ως στόχο τη συνολική απαξίωση, τη συρρίκνωση και τη σταδιακή αποστελέχωσή της ΕΡΤ. Αφορμή των καταγγελιών αποτελεί η απόφαση της διοίκησης για αιφνίδια λήξη της θητείας όλων των προϊσταμένων της ιεραρχίας, από τους γενικούς διευθυντές μέχρι τους προϊσταμένους. Όπως σημειώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «η άμεση 'επαναξιολόγηση' και... 'όπου κριθεί αναγκαίο η αντικατάστασή τους', άσχετα αν είχαν αξιολογηθεί πρόσφατα από δύο διαδοχικές διοικήσεις, όπως και το ότι σε δύο μήνες με το νέο οργανόγραμμα έτσι κι αλλιώς θα 'αξιολογούνταν' αποτελεί τρομοκράτηση των εργαζομένων".

Legent, ο νέος 88,6 Αφού ξεφορτώθηκε όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό, ο πρώην News 24/7 μετονομάστηκε σε Legend, μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό και συνεχίζει να εκπέμπει στους 88,6. Όπως αναφέρει, είναι ο μουσικός σταθμός που μεταδίδει ήχους από τους «θρύλους του χθες, τους ροκ σταρ του σήμερα και τη μουσική του αύριο», υπό την καθοδήγηση του συμβούλου Προγράμματος Φίλιππου Ταλάντη. Από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το πρόγραμμά του ανανεώνεται και περιλαμβάνει νέους παραγωγούς: Ώρα 5 μ.μ. - 10 μ.μ. τον Μάκη Παπασημακόπουλο και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Στη 1 μ.μ. - 4 μ.μ. τον Νάσο Κοντοπάνο και στις 4 μ.μ. - 7 μ.μ. τον Γιάννη Κουλουκάκο. Αμέσως μετά το βράδυ 7 μ.μ. - 10 μ.μ., τον Γιώργο Ζερβό.

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του Γιάννη Σπανού με τηλεοπτικά αφιερώματα από το αρχείο της. Το πρωί σήμερα, 9.40 η ΕΡΤ 2 θα μεταδώσει την εκπομπή «Μονόγραμμα», που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο συνθέτη. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη ζωή του Γιάννη Σπανού, του πληθωρικού συνθέτη, πατέρα του Νέου Κύματος, με τόσα πολλά τραγούδια διασκορπισμένα στο συλλογικό μας υποσυνείδητο. Η ΕΡΤ1 το βράδυ απόψε στις 10 μ.μ. θα μεταδώσει σε επανάληψη τα δύο μέρη της εκπομπής «Συναντήσεις» που ήταν αφιερωμένα στον Γιάννη Σπανό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL