Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Την άμεση επαναπρόσληψη των δημοσιογράφων που απολύθηκαν από την εφημερίδα "Documento" ζητάει με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ, ενώ άμεσα θα καλέσει τον Κ. Βαξεβάνη να ενημερώσει για το μέλλον της εφημερίδας και των εργαζομένων. Στη συνέλευση των δημοσιογράφων της εφημερίδας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε σχετικά με τις ανησυχίες των εργαζομένων για το μέλλον της έκδοσης, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μηδενική εισροή διαφημίσεων.

Θέσεις εργασίας και πολυφωνία Όπως ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. που παρευρέθηκαν στη συνέλευση, παρατηρήθηκε μαζική διακοπή συμφωνιών για καταχωρίσεις αιφνιδιαστικά και χωρίς αιτιολόγηση. Εξέφρασαν, επίσης, την άποψη ότι η εφημερίδα και οι ίδιοι ως εργαζόμενοι έχουν στοχοποιηθεί. Η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και για την πολυφωνία στην ενημέρωση, σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας και το σύνταγμα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Alpha Για πρώτη φορά μετά την κατάρρευσή του σε εκπομπή του Alpha, ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής μιλά από το γραφείο του σπιτιού του για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ απόψε στις 23.50.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL