Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι» έγραψε ο Γιώργος Καρελιάς (κεντρώος δημοσιογράφος, παλιότερα στην “Ελευθεροτυπία”) στο γνωστό iefimerida.gr με το οποίο συνεργαζόταν εδώ και ενάμιση μήνα. Ο Γ. Καρελιάς περιέγραφε εκτενώς το πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Κυρ. Μητσοτάκης, αντιμέτωπος με τον ακροδεξιό και ρατσιστικό λόγο που αναπαράγουν εναντίον μεταναστών, της Συμφωνίας των Πρεσπών κ.ά. μεσαία και νεαρά σε ηλικία στελέχη της Ν.Δ. (Νικητοπούλου, Μπογδάνος, Γιάνναρος), αντιγράφοντας τον προεκλογικό λόγο του Πλεύρη και του Άδ. Γεωργιάδη. Αυτοί είναι πλέον «υπουργοί και βουλευτές και φυλάγονται» λέει ο Καρελιάς. Όμως ο «σπόρος που έχουν σπείρει έχει φυτρώσει». Το κείμενο του Καρελιά δεν ανέβηκε ποτέ, ή σύμφωνα με μαρτυρίες, ανέβηκε και μετά... κατέβηκε. Στρατευμένα sites στον μύλο της Ακροδεξιάς!

Crash test «πολιτική επικαιρότητα» στην ΕΡΤ Η έκτακτη εκπομπή με θέμα τις εξελίξεις από την επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία, με ζωντανές συνδέσεις στην περιοχή, από ανταποκριτές και απεσταλμένους, μεταδίδεται απόψε το βράδυ στις 10. Ειδικοί εξηγούν και αναλύουν τα αίτια και τις προεκτάσεις της κρίσης στην ευρύτερη περιοχή. Με τους Σταυρούλα Χριστοφιλέα, Δημήτρη Απόκη, Νίκο Μελέτη.

Το Basketball Champions League στην ΕΡΤ Κάθε Τρίτη και Τετάρτη οι προσπάθειες των τριών ελληνικών ομάδων ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου θα μεταδίδονται στην ΕΡΤSports, καθώς και στα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ. Σήμερα η αναμέτρηση ΑΕΚ - Ορτέζ, στις 7.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL