Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
επιλογες τηλεορασης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

επιλογες τηλεορασης

Δευτέρα Open 2.15

Η σιδηρά κυρία

Βιογραφική ταινία βρετανικής παραγωγής του 2011, με τη Μέριλ Στριπ στοΝ ρόλο της Μάρκαρετ Θάτσερ. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζιμ Μπροντμπεντ, Άντονι Χιντ, Ρίτσαρντ Ε. Γκαρντ. Η ταινία αφηγείται τη ζωή και το έργο της βρετανίδας πρωθυπουργού μέσα από φλας μπακ της ηλικιωμένης πλέον και χτυπημένης από αλτσχάιμερ Μ. Θάτσερ στην πολιτική της σταδιοδρομία και τα γεγονότα που τη στιγμάτισαν και τη διαμόρφωσαν καθώς και την επίδραση που είχε η καριέρα της στην προσωπική της ζωή. Εξαιρετική η Μέριλ Στριπ στον ρόλο της "σιδηράς κυρίας" του νεοφιλελευθερισμού, σε μια ταινία-αγιογραφία για μια σημαντική αλλά και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της μεταπολεμικής πολιτικής ζωής της Βρετανίας.

Δευτέρα Open 22.00

Η συμμορία των δώδεκα

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2004, με τους Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνει, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπεν Άφλεκ. Τρία χρόνια μετά την επιτυχημένη εμπορικά "Συμμορία των έντεκα", ο σκηνοθέτης Στίβεν Σόντερμπερκ επανέρχεται με τη "Συμμορία των δώδεκα". Νέο μέλος της ομάδας, ένα ακόμη κινηματογραφικό αστέρι, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Οι δουλειές της συμμορίας "ανοίγουν", οργανώνοντας τρεις διαφορετικές ληστείες, ενώ απέναντί τους θα βρουν τον διψασμένο για εκδίκηση ντετέκτιβ της Γιουροπόλ, Τέρι Μπένεντικτ.

Κυριακή ΕΡΤ 1 22.00

Ο εξολοθρευτής

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 1984. Το φουτουριστικό έργο του Τζέιμς Κάμερον άφησε εποχή και σημείωσε τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Πρωταγωνιστούν οι Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Μάικλ Μπιν, Λίντα Χάμιλντον, Λανς Χέρνικσεν. Στο κοντινό μέλλον άνθρωποι και μηχανές έρχονται αντιμέτωποι. Ο υπερυπολογιστής Skynet προκαλεί πυρηνικό πόλεμο με στόχο την εξόντωση των ανθρώπων. Όλα θα κριθούν από τη μάχη που θα δοθεί στο "σήμερα" ανάμεσα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ και ένα στρατιώτη των επαναστατημένων ανθρώπων που έρχονται από το μέλλον.

Τετάρτη STAR 21.00

Κούρσα Θανάτου

Περιπέτεια, αμερικανικής, γερμανικής και βρετανικής παραγωγής του 2008, με τους Ίαν ΜακΣέιν, Τζέισον Στέιθαμ, Νάταλι Μαρτίνεζ και Τζόαν Άλεν. Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ΄ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, οι δεσμοφύλακες έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες, όπου στο τέλος μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός. Πρόκειται για remake της καλτ ταινίας του 1975 «Death Race 2000».

Τρίτη STAR 21.00

Όμηρος της μαφίας

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2017 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, με τους Νίκολας Κέιτζ, Τζον Κιούζακ, Άντριαν Γκέρνιερ, Τζόναθαν Σέιτς. Δύο αδέρφια που μεγάλωσαν μαζί, ακολουθούν τελείως διαφορετικούς δρόμους ως ενήλικες. Ο Τζέι Πι αποκτά δική του εταιρεία, ο Μάικι γίνεται μικροαπατεώνας. Τα αδέρφια «ξανασυναντιούνται» όταν ο Μάικι πέφτει θύμα απαγωγής και ο Τζέι Πι πρέπει να πληρώσει τα λύτρα για να τον απελευθερώσει. Στην προσπάθειά του να σώσει τον αδερφό του από τους γκάνγκστερς, θα διακινδυνεύσει τα πάντα έχοντας όμως την πολύτιμη βοήθεια ενός παλιού φίλο και σκληρού ντετέκτιβ.

Κυριακή ΣΚΑΪ 20.50

Ποτέ μη γυρίζεις πίσω

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2016, με τους Τομ Κρουζ, Ρόμπερτ Νέπερ, Κόμπι Σμόλντερς, Άλντις Χοντζ. Ο εμπειροπόλεμος, τολμηρός και ευφυής πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει στην παλιά στρατιωτική του βάση για να εξιχνιάσει τη δολοφονία δύο στρατιωτών και να αποκαταστήσει την τιμή του ταγματάρχη Τέρνερ που κατηγορείται για κατασκοπία. Η άφιξη του πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις και σύντομα η υπόθεση, που φαινόταν εύκολη, μοιάζει να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL