Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Τραβάνε το σχοινί για τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τραβάνε το σχοινί για τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου στην ΕΡΤ

Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρχουν ενδεχομένως κάποια νεότερα για τα δικαιώματα μετάδοσης των πρωταθλημάτων και των αγώνων των ΠΑΕ από την ΕΡΤ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού, αρμόδιου για τα ΜΜΕ Στέλιου Πέτσα με το Δ.Σ. της ΕΡΤ, προκειμένου να συζητηθεί ο τρόπος διαχείρισης των δικαιωμάτων των αγώνων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά το πλήθος των αντιδράσεων τόσο από τις ΠΑΕ όσο και από τα πρωταθλήματα, απέναντι στην πρόταση της ΕΡΤ για μείωση έως και 65% του ύψους των δικαιωμάτων που θα τους καταβληθούν από την ΕΡΤ.

Αργά το απόγευμα χθες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League1, με επίσημη ειδοποίησή της, αρνείται κάθε διαπραγμάτευση πάνω στην πρόταση της ΕΡΤ για μείωση του δικαιώματος κατά 45%.

Κατά τα λοιπά, ο Στ. Πέτσας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεσμεύτηκε ενώπιον του Δ.Σ. της ΕΡΤ ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα κανάλι, ενώ η προκήρυξη για νέο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου, με το άνοιγμα της Βουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL