Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ο πιο τίμιος, αδιάβλητος και απαιτητικός δημόσιος διαγωνισμός"

Λ. Κρέτσος για τις τηλεοπτικές άδειες:

Για το πάρτι του μίσους, του ρεβανσισμού και της αντεκδίκησης από ΜΜΕ και επίσημα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος δήλωσε πως τα όσα γράφονται για δίωξη εις βάρος του «δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα» και τόνισε ότι «δεν διώκομαι για κακούργημα ούτε εγώ ούτε η επιτροπή είναι στο στάδιο της προανάκρισης».

Μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο χθες, ο Λευτέρης Κρέτσος είπε ότι «καθαρός ουρανός αστρεπές δεν φοβάται» και ότι εάν χρειαστεί, θα πάει έως και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, «όχι με φόβο, θα πάω με χαρά, γιατί πραγματικά δεν πρέπει να μείνει καμιά σκιά».

Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπερασπίστηκε και τον πρώτο διαγωνισμό για τις άδειες, που έπεσε με οριακή πλειοψηφία, ήταν όμως η μαγιά προκειμένου να στηριχθεί και να ολοκληρώσει με επιτυχία τον δεύτερο διαγωνισμό το ΕΣΡ. «Επιμένω, είναι ο πιο τίμιος, ο πιο αδιάβλητος και ο πιο απαιτητικός διαγωνισμός που έχει κάνει ποτέ το Ελληνικό Δημόσιο. Ένας διαγωνισμός που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο να μην διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον αλλά και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων σ’ αυτόν» τόνισε ο Λ. Κρέτσος και πρόσθεσε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις