Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
"Ο πιο τίμιος, αδιάβλητος και απαιτητικός δημόσιος διαγωνισμός"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ο πιο τίμιος, αδιάβλητος και απαιτητικός δημόσιος διαγωνισμός"

Για το πάρτι του μίσους, του ρεβανσισμού και της αντεκδίκησης από ΜΜΕ και επίσημα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ο οποίος δήλωσε πως τα όσα γράφονται για δίωξη εις βάρος του «δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα» και τόνισε ότι «δεν διώκομαι για κακούργημα ούτε εγώ ούτε η επιτροπή είναι στο στάδιο της προανάκρισης».

Μιλώντας στον Νίκο Σβέρκο χθες, ο Λευτέρης Κρέτσος είπε ότι «καθαρός ουρανός αστρεπές δεν φοβάται» και ότι εάν χρειαστεί, θα πάει έως και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, «όχι με φόβο, θα πάω με χαρά, γιατί πραγματικά δεν πρέπει να μείνει καμιά σκιά».

Ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπερασπίστηκε και τον πρώτο διαγωνισμό για τις άδειες, που έπεσε με οριακή πλειοψηφία, ήταν όμως η μαγιά προκειμένου να στηριχθεί και να ολοκληρώσει με επιτυχία τον δεύτερο διαγωνισμό το ΕΣΡ. «Επιμένω, είναι ο πιο τίμιος, ο πιο αδιάβλητος και ο πιο απαιτητικός διαγωνισμός που έχει κάνει ποτέ το Ελληνικό Δημόσιο. Ένας διαγωνισμός που δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο να μην διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον αλλά και τα δικαιώματα των συμμετεχόντων σ’ αυτόν» τόνισε ο Λ. Κρέτσος και πρόσθεσε: «Αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που τόλμησε να προχωρήσει μέχρι τέλους τη διαδικασία αδειοδότησης των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών και το έκανε με επιτυχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL