Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στ. Πέτσας, ο νέος υφυπουργός για τα ΜΜΕ

  Ο Στέλιος Πέτσας, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνει στη νέα κυβέρνηση της Ν.Δ. υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της κυβέρνησης και τα θέματα...

 

Ο Στέλιος Πέτσας, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλαμβάνει στη νέα κυβέρνηση της Ν.Δ. υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της κυβέρνησης και τα θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει στην ευθύνη του την ΕΡΤ και το ΑΠΕ, αλλά και την εποπτεία των ιδιωτικών ΜΜΕ, του Τύπου, του Διαδικτύου και των Ραδιοτηλεοπτικών.

Ο Στέλιος Πέτσας γεννήθηκε το 1970, είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Δίκαιο Διεθνών Συναλλαγών. Στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το 2006 ανέλαβε οικονομικός σύμβουλος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ. Τη διετία 2012-2014 ήταν από τους βασικούς διαπραγματευτές της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής. Από το 2015 είχε αναλάβει σύμβουλος Δημοσιονομικής Πολιτικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια