Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C25.1°C
1 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.6°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.2°C25.2°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
0 BF 49%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ1 23.00

ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ

Μαύρη κωμωδία, κοινωνική και θρησκευτική σάτιρα σε σουρεαλιστικές καταστάσεις από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ στην τρίτη του ταινία, παραγωγή του 1983. Η Γιολάντα, μια καλλιτέχνις με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο του εραστή της. Σύντομα θα βρει καταφύγιο σ’ ένα παράξενο τάγμα καλογριών, που δέχεται κάθε είδους αμαρτωλή ψυχή. Το απαρτίζουν: η Αδελφή Καταραμένη που ανατρέφει μια τίγρη, η Αδελφή Αρουραίος που γράφει κρυφά πορνογραφήματα, η Αδελφή Oχιά που ράβει φανταχτερά εκκλησιαστικά ενδύματα και είναι ερωτευμένη με τον εφημέριο του μοναστηριού, η Αδελφή Κοπριά που έχει μανία με τη μαγειρική και βλέπει οράματα με ή χωρίς τη βοήθεια παραισθησιογόνων και, τέλος, η ηγουμένη που είναι εθισμένη στην ηρωίνη.

Το μοναστήρι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης από τότε που η προστάτιδά του σταμάτησε να το επιχορηγεί. Οι μοναχές, στην πιθανότητα να κλείσει η μονή, αποφασίζουν να οργανώσουν ένα τρικούβερτο πάρτι με πρωταγωνίστρια τη Γιολάντα, ώστε να πείσουν την ευεργέτιδά τους να μην τις εγκαταλείψει. Παίζουν: Μαρίσα Παρέδες, Κάρμεν Μάουρα, Τζουλιέτα Σεράνο, Σεσίλια Ροθ, Κριστίνα Σάντσεζ Πασκουάλ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 22.30

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ενρίκο Ολιβιέρι, εν μέσω πιέσεων της προεκλογικής περιόδου, εξαφανίζεται βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι μιας παλιάς του φίλης στο Παρίσι! Η σύζυγός του Άννα και ο έμπιστος βοηθός του βρίσκουν μία... ανορθόδοξη λύση στο πρόσωπο του δίδυμου αδελφού του Τζιοβάνι, ενός ιδεαλιστή φιλοσόφου, ο οποίος φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα από τον αδελφό του! Παραγωγή Ιταλίας 2013. Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Βαλέριο Μαστραντρέα, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ1 22.00

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Πολιτικό θρίλερ, παραγωγής 2010, σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν. Η θέση της Βάλερι Πλέιμ, ως πράκτορα της CIA, αποκαλύπτεται από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου που επιδιώκουν να δυσφημήσουν τον διπλωμάτη σύζυγό της Τζόζεφ Γουίλσον. Κι αυτό γιατί είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση Μπους χειρίστηκε επιδέξια τη χρήση των όπλων μαζικής καταστροφής προκειμένου να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ. Παίζουν: Ναόμι Γουότς, Σον Πεν, Σαμ Σέπαρντ,

 

ΔΕΥΤΕΡΑ STAR 21.00

ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δράμα, παραγωγής 2012, σε σκηνοθεσία Τζεφ Νίκολς. Σε μία από τις καθημερινές εξερευνήσεις τους, δύο 14χρονοι φίλοι ανακαλύπτουν ότι μέσα σε μια βάρκα πάνω σε ένα δέντρο ζει ένας μυστηριώδης άντρας. Καθώς καταζητείται από την αστυνομία, ζητάει τη βοήθειά τους για να επιβιώσει και να ξανασμίξει με την αγαπημένη του. Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Ρις Γουίδερσπουν, Τάι Σέρινταν, Σαμ Σέπαρντ.

 

ΤΡΙΤΗ OPEN 22.00

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2014, σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ. Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις. Βασισμένη πάνω στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν. Ένας άνδρας ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του έχει εξαφανιστεί. Αρχίζει τις έρευνες, όπως και η αστυνομία, η οποία ανακαλύπτει μερικά παράξενα στοιχεία. Ενώ κάνει φλας μπακ στη σχέση τους, έρχεται στο φως το ημερολόγιό της. Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΚΑΪ 21.50

ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής 2010, με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χάθαγουεϊ. Η Μάγκι είναι μια πανέμορφη κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις. Ο Τζέιμι είναι ένας επιτήδειος πωλητής φαρμάκων που ξεχειλίζει από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν μια ασυνήθιστη σχέση που θα τους οδηγήσει σε μέρη που ποτέ δεν είχαν φανταστεί, καθώς θα βρεθούν ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου "ναρκωτικού", δηλαδή του έρωτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL