Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 00.30

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ερωτικό δράμα μυστηρίου, ένα μοντέρνο φιλμ νουάρ, παραγωγής 2005, σε σκηνοθεσία Ατόμ Εγκογιάν. Το 1959 ο Λάνι Μόρις και ο Βινς Κόλινς, ένα κωμικό δίδυμο, είναι οι πιο αγαπητοί καλλιτέχνες στην Αμερική. Ενώ βρίσκονται στην κορυφή της βιομηχανίας του θεάματος, πλούσιοι και ισχυροί, μυστηριωδώς μια όμορφη καμαριέρα βρίσκεται νεκρή στη σουίτα του ξενοδοχείου τους. Χάρη στα ακλόνητα άλλοθί τους, κανείς τους δεν κατηγορείται για το έγκλημα, η φήμη τους όμως κηλιδώνεται και η συνεργασία τους διαλύεται. Στη δεκαετία του 1970 η φιλόδοξη νεαρή ρεπόρτερ Κάρεν Ο’ Κόνορ αποφασίζει να βρει τη θαμμένη ιστορία που σημάδεψε το αγαπημένο της δίδυμο και σήμανε το τέλος του. Στη διάρκεια της έρευνάς της συνδέεται ερωτικά τόσο με τον Λάνι όσο και με τον Βινς. Όμως, όσο περισσότερο εμπλέκεται με τους δύο άνδρες, τόσο περισσότερο έρχεται αντιμέτωπη με καλά κρυμμένα μυστικά, ερωτικά σκάνδαλα, αλλά και τα όρια του ίδιου του εαυτού της.

Παίζουν: Κέβιν Μπέικον, Κόλιν Φερθ, Άλισον Λόμαν, Ρέιτσελ Μπλάνσαρντ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ3 23.45

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

Δραματικό θρίλερ, παραγωγής Γερμανίας 2016. Ο Γ. Βάλτερ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, σημαντικό στέλεχος ενός ισχυρού τραπεζικού οργανισμού. Όταν πηδάει από το κτήριο της τράπεζας στη Φρανκφούρτη, όλοι αναρωτιούνται εάν ήταν πραγματικά αυτοκτονία ή μήπως δολοφονία. Οι αγορές αντιδρούν σπασμωδικά και η μετοχή της τράπεζας πέφτει. Η σύζυγός του εμφανίζεται στην τηλεόραση και αφήνει αιχμές για την τράπεζα. Παίζουν: Μπένγιαμιν Λίλιε, Βόλφραμ Κοχ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΤ2 23.00

BERLIN CALLING

Δραματική μουσική κομεντί, παραγωγής Γερμανίας 2008. Όταν ο Βερολινέζος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μάρτιν, λατρεμένος του κοινού για τη μουσική του, πιάνει πάτο από τα ναρκωτικά διαφόρων ειδών που του προμηθεύει ο κολλητός του, αναγκάζεται να νοσηλευθεί σε μια ψυχιατρική κλινική στο Βερολίνο. Εκεί η δυναμική γιατρός Πέτρα Πολ προσπαθεί να τον κάνει να πειθαρχήσει και να τιθασεύσει τη δύσκολη προσωπικότητά του. Παίζουν: Πολ Καλκμπρένεν, Ρίτα Λένγκιελ.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.30

ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΜΑΖΙ

Μουσικό -κοινωνικό δράμα, παραγωγής Βραζιλίας 2015, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Όταν αποτυγχάνει στις εξετάσεις του για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα, ο Λαέρτης, ταλαντούχος βιολιστής, αναλαμβάνει δάσκαλος μουσικής σε ένα δημόσιο λύκειο σε μια φαβέλα του Σάο Πάολο γεμάτη φτώχεια και παραβατικότητα. Όμως η μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής, αλλά και η ξεχωριστή σχέση ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές ανοίγουν τις πόρτες σ’ έναν νέο κόσμο.

 

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ2 23.00

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ

Σύγχρονο love story, παραγωγής 2000. Ένας επιτυχημένος ώριμος γόης, ο Γουίλ, με πλούσια ερωτική ζωή, αποφεύγει τις δεσμεύσεις μέχρι που γνωρίζει μια πολύ νέα κοπέλα και την ερωτεύεται. Αυτή όμως αρρωσταίνει και οι γιατροί τής δίνουν έναν χρόνο ζωής. Ο Γουίλ κινεί γη και ουρανό για να τη σώσει. Παραγωγή 2000. Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Γουινόνα Ράιντερ, Άντονι Λα Πάλια, Βέρα Φαρμίγκα, Τζέιμς Σπέιντερ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΡΕΝ 22.00

Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ

Βιογραφική ταινία βρετανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2011. Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ. Μια ηλικιωμένη Μάργκαρετ Θάτσερ μιλάει με τη φανταστική παρουσία του πρόσφατα αποβιώσαντος συζύγου της, καθώς αγωνίζεται να συμβιβαστεί με τον θάνατό του, ενώ παρεμβαίνουν σκηνές από το παρελθόν της, από τότε που ήταν μικρή μέχρι την πρωθυπουργία της στη Μ. Βρετανία των ’80.

ΣΑΒΒΑΤΟ STAR 23.15

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ

Κωμωδία, παραγωγής 2011, με τους Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Τζέισον Μπέιτμαν, Κόλιν Φάρελ, Κέβιν Σπέισι. Τρεις φίλοι υποφέρουν τα πάνδεινα από την απαράδεκτη συμπεριφορά των άθλιων αφεντικών τους: Ο Νικ από το διεστραμμένο αφεντικό του, ο Ντέιλ, βοηθός οδοντογιατρού, απειλείται από τις ερωτικές επιθέσεις της σεξομανούς Δρ. Τζούλια Χάρις και ο Κερτ, λογιστής, υποχρεώνεται να υπακούει στον γλοιώδη, διεφθαρμένο διευθυντή του. Μαζί αποφασίζουν να δράσουν αποφασιστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL