Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ιστορικοί Περίπατοι για τον «Φάκελο της Κύπρου» Λίγους μήνες μετά την έκδοση των πρώτων τόμων του «Φακέλου της Κύπρου» με τις καταθέσεις των εμπλεκόμενων Ελλήνων αξιωματικών στο πραξικόπημα της χούντας του Ιωαννίδη κατά του Μακαρίου και στη διπλή τουρκική εισβολή που ακολούθησε, η εκπομπή «Ιστορικοί περίπατοι» παρουσιάζει σε δύο μέρη ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ - οδοιπορικό στη μαρτυρική Μεγαλόνησο. Με «ξεναγούς» τον καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Πέτρο Παπαπολυβίου και τον διευθυντή των Ιστορικών Αρχείων του Μουσείου Μπενάκη Τάσο Σακελλαρόπουλο, αμφότερους μέλη των Επιστημονικών Επιτροπών που συστάθηκαν σε Κύπρο και Ελλάδα για τη μελέτη του υλικού που περιέχεται στον «Φάκελο της Κύπρου», ο Πιέρρος Τζανετάκος παρουσιάζει το πρώτο μέρος του αφιερώματος με τίτλο «Η κληρονομιά της δεκαετίας του 1960 και το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου». Σήμερα το απόγευμα στην ΕΡΤ1, στις 5 μ.μ.

Nick Cave and the Bad Seeds, στην περιοδεία τους το 1990 στη Βόρεια Αμερική. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το ατελείωτο μοναχικό ταξίδι και τις συναντήσεις με θαυμαστές, φίλους, μάνατζερ, προσφέροντας φευγαλέες όσο και αποκαλυπτικές στιγμές της ζωής ενός γκρουπ που σημάδεψε όσο κανένα άλλο την εναλλακτική μουσική σκηνή. Κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα τα μεσάνυκτα.

Η Μαριέττα Γιαννάκου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., μιλάει στη Βάλια Πετούρη, στην εκπομπή «Επτά», σήμερα στις 12.30 στην ΕΡΤ1.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη σε μία εφ΄ όλης της ύλης αντιπαράθεση για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, στην εκπομπή του Σ. Κοτρώτσου τη Δευτέρα, ώρα 10 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Καλεσμένοι στο στούντιο επίσης δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL