Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ / Ανακατασκευάζεται το "Πέτρος Καπαγέρωφ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ / Ανακατασκευάζεται το "Πέτρος Καπαγέρωφ"

Εγκρίθηκε και από το Ελεγκτικό Συνέδριο η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση της ανακατασκευής του κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που βάζει τέλος στη στασιμότητα και την ακινησία δύο δεκαετιών και, παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες και υποσχέσεις, είχε καταστήσει τις εγκαταστάσεις σε φαντάσματα και είχε καταδικάσει τα αθλητικά σωματεία της περιοχής να αναζητούν στέγη.

Έτσι, την επόμενη περίοδο ο Πειραιάς θα αποκτήσει ένα σύγχρονο, λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ 1.600 θέσεων κάτι που επί σειρά ετών αποτελούσε αίτημα και προσδοκία όλων των κατοίκων και φίλων του αθλητισμού.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε δήλωσή της σημειώνει: «Υλοποιούμε τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση τριάντα αθλητικών εγκαταστάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Συνεχίζουμε με την ανακατασκευή του ‘Καπαγέρωφ’ που θα χρηματοδοτηθεί 8,5 εκατ. ευρώ από πόρους της Περιφέρειας και θα εκτελεστεί από τις τεχνικές υπηρεσίες της. Το ‘Καπαγέρωφ’ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία και την εξέλιξη του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ στον Πειραιά και παρέμενε κλειστό και εγκαταλελειμμένο από το 1998».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL