Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Ελεύθεροι και οι 9 συλληφθέντες διαδηλωτές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ελεύθεροι και οι 9 συλληφθέντες διαδηλωτές

Ελεύθεροι έως ότου δικαστούν αφέθηκαν και οι 9 διαδηλωτές που παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του τέταρτου τακτικού ανακριτή μετά τη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια του μαζικού συλλαλητηρίου της περασμένης Πέμπτης ενάντια στο νομοσχέδιο που έβαλε στο «γύψο» τις διαδηλώσεις.

Ο μόνος περιοριστικός όρος που τους επιβλήθηκε μέχρι την δίκη είναι η παρουσία τους στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους μία φορά τον μήνα. Από το μέτρο εξαιρείται ο συλληφθείς που κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελβετία.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδηλωτές διώκονται για τρία κακουργήματα (κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή) και εννιά πλημμελήματα.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε ένδειξη συμπαράστασης, ενώ μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και συνθήματα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL