Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατάντια της ΕΡΤ – Ούτε ένα πλάνο από τις διαμαρτυρίες στην Κέρκυρα (Video)

Την μονοδιάστατη φιλοκυβερνητική ενημέρωση αναδείχθηκε για άλλη μια φορά χθες από την πλήρη απουσία των μαζικών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στον Ερημίτη στην Κέρκυρα εναντίον της επένδυσης kassiopi project

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ εκφράζοντας τη θλίψη της για την κατάντια της Δημόσιας Τηλεόρασης και του Δελτίου Ειδήσεων.

Πόσο θλίβομαι!!! Για την κατάντια της ΕΡΤηλεόρασης και του Δελτίου Ειδήσεων της που επί 25 χρόνια υπηρέτησα ...

Μα ούτε μία κουβέντα; ούτε, έστω, ένα φευγαλέο πλάνο από τις πρωινές και απογευματινές κινητοποιήσεις για τον Ερημίτη;

Επιστρέφοντας από τη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επένδυση στον Ερημίτη, είδα. από το αρχείο της ΕΡΤ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ήθελα μέσα μου να μην επιβεβαιωθεί αυτό που φοβόμουν...Κι όμως... ουδεμία αναφορά...Παρότι οι δημοσιογράφοι ανταποκριτές έτρεχαν από το πρωί, ήταν παρόντες, η, αγαπημένη μου, ΕΡΤ δεν παρήγγειλε κανένα πλάνο, εκτός των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης. Δείτε το βίντεο : Φυσικό ήχο από τι είπε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη με τους φορείς, πώς άναψε κερί στον Αγ Σπυρίδωνα κι αγκαλιάστηκε με το Μητροπολίτη, τι είδε στο Αχίλλειο, τι είπε για την επένδυση που, κατά το δελτίο "πρόκειται για τη δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων, 40 ανεξάρτητων κατοικιών και μαρίνας 60 θέσεων ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ" και ...αυτό ήταν.

Αυτοί που έριξαν ΜΑΥΡΟ στην "κακή και αναξιόπιστη ΕΡΤ με τους χαραμοφάηδες δημοσιογράφους" προσλαμβάνουν κάθε μέρα νέους (παρατηρείστε πόσα νέα πρόσωπα βλέπετε) και την οδηγούν στην απόλυτη απαξίωση. Άξιος ο μισθός τους!!!

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΔΟΥΚΑΚΗ/ facebook

 

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: «Θερμή υποδοχή» στον Κ. Μητσοτάκη από τα εργατικά Σωματεία (Video)

Μαζική «υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του kassiopi project (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις