Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ά.Γκόγκογλου: Αστυνομικοί με μηχανές ορμάγανε μέσα στο πλήθος

Όπως ξεκαθάρισε ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος, ιστορικός στέλεχος της Αριστεράς και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ «ούτε κουκουλοφόρος υπήρχε, ούτε σημειώθηκε κάποια επιθετική ενέργεια κατά της αστυνομίας»

«Προφανώς ούτε κουκουλοφόρος υπήρχε, ούτε σημειώθηκε κάποια επιθετική ενέργεια κατά της Αστυνομίας», τόνισε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Γκόγκογλου ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή διαδήλωση με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε επίθεση από μηχανή, στην οποία επέβαιναν αστυνομικοί, της Ομάδας «Δράση» της ΕΛΑΣ και γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό χάρη στην παρέμβαση αστυνομικού

Όπως σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 οι άνδρες της "Δράσης" απρόκλητα επιχείρησαν να τον τραυματίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς πρόσθεσε ότι η παρέμβαση του αστυνομικού, τον οποίο με ψευδείς καταγγελίες προσπαθούν να κατηγορήσουν ακροδεξιοί συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, συνίστατο στο να εξηγήσει ποιος ήταν ο κ. Γκόγκογλου και να επισημάνει στους συναδέλφους του πως αυτός διαδήλωνε ειρηνικά.

Τέλος, ο ίδιος συνέκρινε τη χθεσινή επίθεση της Αστυνομίας με αυτήν που είχε δεχτεί  απρόκλητα το 1980, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, το μπλοκ του «Ρήγα Φεραίου».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαίο ψέμα περί «αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου»

 

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις