Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Από Δευτέρα ξεκινά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Από Δευτέρα ξεκινά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ

Τα ονόματα των δικαιούχων για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν στη ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ καταχωρώντας ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του γονέα του παιδιού. Κάτω από τα στοιχεία του δικαιούχου γονέα εμφανίζεται το δελτίο παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος, το οποίο ο γονέας πρέπει να εκτυπώσει και να προσκομίσει στην κατασκήνωση.

Επισημαίνεται ότι κάθε γονέας δικαιούχος του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ μπορεί να εκτυπώσει ένα και μόνο δελτίο για κάθε του τέκνο.

Στην ίδια σελίδα του ΟΠΕΚΑ αναρτάται ο κατάλογος των συμβεβλημένων παιδικών κατασκηνώσεων, ενώ διευκρινίζεται ότι οι γονείς μπορούν να αποφασίζουν εκείνοι σε ποια κατασκήνωση – πάντα από τις συμβεβλημένες – θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους.

Ο ΟΠΕΚΑ επιδοτεί τις επιχειρήσεις που παρέχουν φιλοξενία σε δικαιούχους κατά τη διάρκεια ισχύος του παιδικού κατασκηνωτικού προγράμματος, ως εκ τούτου εκ μέρους των δικαιούχων ουδεμία οικονομική συμμετοχή προκύπτει για το έτος 2020.

Οι επιχειρήσεις από την πλευρά τους οφείλουν να τηρούν πιστά όλα τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης ασθενειών και την αποφυγή ατυχημάτων. Ο ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τυχόν παράτυπη συμπεριφορά των αρμόδιων των συμβεβλημένων κατασκηνώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr/agrotiki-estia/plirofories/

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL